2013. december 29., vasárnap

NOTD | Karácsonyi waterfall

Pár nappal ezelőtt bukkantam rá egy olyan waterfall manikűrre, amely lapja sötétzöld volt, és rajta a csíkok piros, arany és világoszöldek. Nekem nem tetszett ez a kombináció, de szöget ütött a fejemben, hogy milyen jól nézhet ez ki, ha sötétzöld helyett fehér lapot használunk. Bevallom őszintén, először arra gondoltam, hogy  Angelt kérem meg, hogy készítse el, mert tudom, hogy a ő waterfall lakkozásai nagyon szépek. Aztán gondoltam, üsse kő, egyszer úgyis ki kell próbálni! :D S bár elmúlt már karácsony, mégsem akartam jövőre hagyni az elkészítését, így tegnap este megkerestem Sammy tutorialját, jó alaposan áttanulmányoztam, aztán belevágtam.
Mint ahogy azt sejteni lehetett, az enyém nem lett tökéletes. Hiába a vékony ecset, én mégsem tudok olyan szép vékony vonalakat húzni vele, ez van. :S Ennek ellenére tetszett a végeredmény! Sőt, alig akartam lemosni. :)







Használt lakkok:

Ti már használtátok a waterfall(=vízesés) technikát?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből