2013. november 27., szerda

Teszt&NOTD | Golden Rose Paris 29

Még Kolozsváron vásároltam ezt a szépséget. Nagyon szeretem, egy időben sokat is használtam, főleg mikor meguntam a színes manikat, sőt, mindenféle lakkozást a körmeimen, viszont mégsem akartam csupaszon hagyni. Ilyenkor jött rá két réteg ebből a lakkból és egy hétig boldogan elvoltam vele.

Két rétegben 


Nagyon szép lakk. halvány barack szín, kis arany beütéssel. Francia alaphoz vagy csak úgy magában is tökéletes választás. Gyorsan szárad, hosszan tart. :)
Egy rétegben
 Két rétegben 

Feldobva egy kis repedezős lakkal
 Nagyon szeretem a GR Paris kollekciójának üvegcséit! :) Persze, néha kissé nehéz a kupakkal bánni, de amúgy nincs vele nagy gond. Az ecsetet is könnyen lehet kezelni. Igaz, nem az a tömzsi ecset, amit annyira szeretek, de ez még bőven a jól kezelhető kategóriában van.


Az egyik volt évfolyamtársamnak ezt a manikűrt készítettem belőle:





Sőt, mikor a nyáron esküvőre mentünk, Édesanyámnak is ezt a manikűrt készítettem el, annyi különbséggel, hogy neki mindegyik ujjára került egy ilyen kis virág, a gyűrűs ujján lévő virág közepébe pedig még egy strassz is. Nagyon jól nézett ki, kár, hogy fotót nem készítettem róla. ^^

Nektek van GR Paris kollekciójából lakkotok? Ha igen, mennyire vagytok megelégedve vele?

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből