2013. szeptember 5., csütörtök

Teszt | Classics Glamour 129, 155, 157


Még Kolozsváron vásároltam ezt a három lakkot mielőtt eljöttem volna, de a rózsaszín kivételével nagy csalódások. Főleg az arany.



Classics Glamour 155 - arany

Szépnek szép a színe, de pont olyan, mint a Farmasi arany lakkom, sőt, még folyékonyabb, három réteg kell a normális fedéshez. Szerintem nem fogom túl gyakran használni. Sőt, még az is lehet, hogy inkább fedőlakk-ként fogom használni.

1. réteg

1. réteg

1. réteg

2. réteg


  Classics Glamour 157 - bronz

Ezzel a lakkal az a bajom, hogy vannak benne kis ezüst csillámok, illetve eléggé csíkozódik is. Ennek ellenére nem rossz, én szeretem, főleg matt fedőlakkal. Két rétegben már jól fed. Tartós is, nekem majdnem egy hétig volt a körmeimen.






Classics Glamour 129 - fukszia

Tetszik ez az élénk szín. A három lakk közül ez jön be a legjobban. Két rétegben is használható, de én hármat kentem fel. Ez is elég tartós lakk, szinte egy hétig viseltem matt fedőlakkal. Valószínűleg most, az ősz beköszöntével is fogom néha használni.

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből