2013. április 28., vasárnap

Kreatív | Türkiz ékszerszett

tavaly jelentkeztem Schnappy szülinapi játékára, melynek keretein belül Timikének készítettem szülinapi ajándékot. Tudtam, hogy egyik kedvenc színe a türkiz, nekem meg volt ilyen gyurmám, amit bár megvettem, még sosem használtam. Hát már nem is volt kérdés, hogy mit fog kapni! :)

Mivel bentlakásban vagyok, nincs sütőm, de a gyurma ugyebár hőre keményedik, így ugyanazt a megoldást választottam, mint a második adag gyurmámat, vagyis megfőztem! :)
Aztán hagytam egy egész napot még száradni meg állni, s végül, mielőtt lekentem volna átlátszó lakkal, kis bellaságot is csempésztem bele, és feldobtam egy kis körömlakkal! :)

A felső türkiz részre szivacsos technikával vittem fel egy kis AVON Blue Shock majd erre Essence Choose Me! lakkot, illetve az AVON Matte Inky Blue lakkal pöttyöcskéket raktam a fehér "szemekre". Szobatársaimnak nagyon bejött a végeredmény, sőt, nekem is. :)

Aztán feltettem postára, s Timike pont a szülinapján kapta meg! :)









Timike, itt is boldog születésnapot kívánok! :)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből