2013. január 6., vasárnap

Kreatív | Fura nyilhegymintás

~Mivel elég bizonytalan, hogy a következő napokban lesz-e internet avagy sem, ezt a bejegyzést időzítettem~

Még 2012 nyarán unokahúgom nálam volt pár napig. A kis már nagylányt még évekkel ezelőtt fertőztem meg a csomózás szenvedélyével, azóta ő is csomózik s el kell ismerni, egyre ügyesebben!
Nyáron is csomózni szeretett volna, hát megmutattam neki a mintáimat, amiből kiválasztott egyet, igen ám, de nem tudta elkezdeni. Erre én nagylelkűen odasiettem, hisz ennyi csomózós évvel és tapasztalattal a hátam mögött csak nem fog kifogni rajtam egy minta! Hát kifogott! Bár az is igaz, hogy valami akkor nagyon elterelte a figyelmem, bár arra már nem emlékszem, hogy mi. Nagylány végül választott másik mintát, de engem csak nem hagyott nyugodni, hogy egy ilyen könnyű minta ne sikerüljön, így pár nap múlva ismét fonalat ragadtam. Gondolom, mondanom sem kell, hogy első próbálkozásra sikerül, azóta sem tudom, hogy miért nem ment mikor az unokahúgomnak kellett volna segíteni. ^^
Az összeválogatott színeket egyszerűen imádom! Egy rövidke ideig úgy gondoltam, megtartom magamnak, de aztán rájöttem, hogy Lenycsilánynál jobb helye lesz, legnagyobb örömömre azóta is hordja. :)



Csatolom a mintát is arra az esetre, ha valaki kedvet kapna hozzá! A letöltést tudjátok, a szokásos: rákatt, majd jobb egérgomb és mentés másként (save as)


Jó csomózást!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből