2012. augusztus 29., szerda

Tutorial | Needle Marble technika

Sziasztok!

Needle marble avagy tű technikával készült manikűrök készültek az elmúlt hetekben. Legnagyobb örömömre nem csak nekem tetszett annyira, Ti is kedveltétek, szerettétek őket. Sőt, még leírást is kértetek.
A napokban elkészítettem. :)




A számok lemaradtak a képről, ezt csak most vettem észre, ezer bocsánat érte. ^^

1. Felvisszük az első réteget, ha csak három rétegben fed jól a lakkunk, akkor felvisszük a második réteget is.
2. Nem kell hagyni teljesen megszáradni a lakkot, lehet folytatni anélkül is. Én innentől már egyenként készítem a manikűrt. Tehát egyszer a legkisebb ujjam, ha azzal teljesen kész vagyok, jön a következő és így tovább. Erre azért van szükség, mert gyorsan kell dolgozni, nem hagyhatjuk, hogy  lakk megszáradjon.
3.  Felviszem az utolsó réteget az alaplakból, az nem akadály ha a szokásosnál több lakkot hagytok rajta. ^^ Ezután gyorsan a másik lakból kisebb vagy nagyobb pöttyöt rakunk a körmünkre és egy tűvel eldolgozzuk,
A középső ujjamon díszít ecset segítségével csíkot húztam, majd azt húztam át a tűvel, egyik csík a köröm tetejéről, másik a köröm aljáról.
4. Ha a mintákat elkészítettük, hagyjuk, hogy megszáradjon a lakk, majd jöhet a fedőréteg.

Nem is olyan nehéz, igaz? :) Én egy picit elfuseráltam ezt a sárga-zöld manikűrt, mostam is rögtön le, mert csak a leírásért készültek, de megnézhetitek az előző needle marble technikával készült alkotásaimat itt: medúzás, egy éves kihíváshoz, Katy Pary inspirálta.

Remélem, nem okoz senkinek dolgot az elkészítése, de ha nem boldogultok így, írjátok be YouTube-ra, hogy needle marble tutorial, és kiad pár videót. :)

Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből