2012. június 26., kedd

Teszt | E.L.F. – 32 piece Eyeshadow Palette

Még április 27-én, szülinapomon nyertem Evelin játékán. Úgy is tekintek rá, mint egy szülinapi ajándékra. :D
A bemutató képek már megérkezésekor elkészültek (május eleje), de Calo(z) blogján épp akkor került fel egy bemutató róla, így úgy döntöttem, én napolom egy kicsit. Nézzétek meg azt is, ott gyönyörűen látszanak a színek. :)
Mivel (még) nem vagyok jártas a sminkelés terén, szakmai véleményt ne is várjatok. :D Egyelőre csak annyit tudok mondani, hogy imádom a színeit. :D

Így néz ki kinyitva a drágaság:



Még becsomagolva^^

Kívülről

Szemfestékek

Bronzosító, pirosítók, szemöldőkfestékek, szájfények
  Alapozót nem használtam (nekem még nincs is olyanom^^), ezért néhány nagyon halványan látszik. Először négyesével (oszloponként), majd nyolcasával, végül meg 12-ével vettem őket.



Az arany a képeken alig látszik, viszont élőben valami csodaszép.

Ő, és itt vannak az én kedvenckéim! Az az élénkebb zöld, alatta meg a lilás kék ♥


Bronzosító, pirosítók, szájfények

Szemöldökre
 Persze, ki is kellett próbálni, mondanom sem kell, szörnyű lett. XD Kb mintha ököllel behúztak volna egyet. :D A szemöldököm sem volt normálisan kiszedve. De majd lesz ez még jobb is! :)





No, ennyi. :D
A napokban Via, az URBAN : EVE blog szerzője egy új sorozatot indított útjára, SminKedd néven. Sminkezés legalapvetőbb lépéseit, tudnivalóit fogja nekünk bemutatni, tanítani. Ha érdekel, kövesd te is. Keddenként új poszt van (nem is gondoltátok volna, igaz?^^)

Bella

Ui: Ne feledjétek a játékot! Részletek a jobb oldalsávban, gerberákra kattintva! :)
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből