2012. március 21., szerda

Hónap alkotása

Pár évvel ezelőtt Soldi csomózós oldalán futott pár hónapig ez a közös csomózás. A téma minden hónapban adott volt, melyet az előző hónap "nyertese" szabott ki. Én nagyon szerettem, minden hónap végén már izgatottan vártam, mi lesz a következő havi téma.
Sajnos a vége fele már nem az alkotás öröméről volt szó, hanem arról, hogy ki tudja a legnagyobb szavazótábort felállítani, így érthető is, ha Soldi kedve végül elment a játék lebonyolításától.



Pár hete eszembe jutott, így írtam gyorsan egy levelet Soldinak, aki "áldását" adta rá, így immár én szeretném meghirdetni a Hónap alkotása pályázatot.

Én azért változtatnék rajta egy picit.
*Nem csak csomózós, hanem bármilyen saját kezű, témához illő alkotás jöhet (xszem, scrapbook, varromány, horgolmány, rajz, gyöngy, kaja, sőt, akár körömcsoda is, hisz végül is, az is alkotás^^)
*A szavazás még nem tudom pontosan hogyan fog zajlani, csak azt tudom, hogyan nem: nyilvános szavazással. Bizonyára majd megkérek minden hónapban pár embert, hogy segítsenek kiválasztani a Hónap Alkotását.
*Hogy tétje is legyen, (bár nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nálam nem ez az elsődleges dolog, inkább a kíváncsiság, hogy egyazon témára hányféle alkotás születhet) az Alkotás egy hónapig a blogom oldalsávjában lesz látható, és természetesen, a készítője szabhatja meg a következő havi témát. (:
*Több alkotással is lehet nevezni.

Májusi téma: Tengerek világa
Beküldési határidő: június 03., vasárnap, éjfél; eredményhirdetés a hónap első napjainak egyikén.^^
E-mail cím: vaniliamamor@gmail.com
Tárgy: Hónap alkotása-május

A levélben kérlek, az alkotások képét küldjétek el (lehetőleg vízjel és egyéb ismertető nélkül, de ha mégis van, az sem kizáró ok), amelyet szeretnétek, ha a blogon majd bemutatnék. Ha blogbejegyzés is készült, küldjétek azt is, így tőlem is eltalálnak hozzátok az olvasók. (:
Mindig készül majd összesítés a beküldött szépségekből, hogy lássuk, kinek hogyan mozgatta meg a fantáziáját az adott téma. Az összesítés végén pedig az új téma is megjelenik. (:

Remélem, azért akad, akinek felkelti az érdeklődését ez közös alkotás, és lesznek "pályaművek" (:
Ha kérdéseitek vannak, csak nyugodtan! (:

Isa
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből