2011. január 27., csütörtök

Személyes | Gyógyulóban?

Még nem igazán érzem úgy, hogy valamicskét is javult volna az állapotom, pedig holnap fel kéne nézzek a suliba, ráadásul este lesz a maturandusz buli is, azt sem kéne kihagyni, és mára is lenne egy jó kis programom: könyvtár. ma jár le a határidőm, és új könyveket is kéne kivegyek, főleg a román háziolvasmányokat. Remélem, azért annyira helyre jövök, hogy holnap már tudjak menni buliba (illetve szüleimet rá tudjam venni, hogy elengedjenek)
Tegnap ügyeskedtem ám, míg Jonah Hex-et néztem, befejeztem Kati karkötőjét. Képet majd csak május végén mutatok, Kati csak akkor fogja megkapni. Este átjött Szidi, megnéztük az Utódomra ütök című filmet. Nem volt egy rossz film. :) Aztán Szidi elment, én meg megnéztem még két Így jártam anyátokkal és egy Vészhelyzet részt, ezek alatt a Katinak készülő ceruzadíszt is visszabontottam, így most már hozzá tudok toldani. :)
Anyukám tegnap bejött a szobámba, mondván, hogy most van ideje, megtanít kötni. Én meg nagy mosolyogva bólogatok, hogy oké. Rá 5 percre meg már aludtam az igazak álmát... Remélem, azért ma még lehet belőle valami. :)
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből