2017. november 25., szombat

Teszt | BPS 12 db-os bársonypor szett

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben a BPS webáruháztól tesztelésre kapott bársonyporokat szeretném nektek bemutatni. Nem új feltlálmány, évek óta szerettem volna kipróbálni, de mindig volt valami más újdonság, amire inkább lecsaptam. Most viszont felkínálták a lehetőséget, én pedig végre meg is ragadtam az alkalmat.




Elég biztonságosan voltak csomagolva, bubis fóliába, azon belüpl pedig mindegyik tégel kis zacsit is kapott. Szerencsére jól rá voltak a kupaokok is csavarva, így egyik sem borult ki a hosszú utazás közben.

12 színből áll a szett. A kedvenc árnyalataim is helyt kaptak benne, ennek külön örülök. :) A tégelyekben nagyon sok por van, viszont egy-egy mani elkészítéséhez csak minimális mennyiségre van szükség, így tuti elég lesz egy életre ez a mennyiség. :)

Én első alkalommal körömlakkokba-, illetve fóliaragsztóba szórva próbáltam ki. Bár úgy is mutatós volta végeredmény, sajnos 2-3 kézmosásnál többet nem élt meg a bársonyos felület.



Még több képet, illetve az idei másik három Halloween témájú manikűrömet ide kattintva tekinthetitek meg.

Végül múlt vasárnap kipróbáltam lakkzselébe köttetve is a porokat. Lelövöm a poént: hatalmas szerelem. A BPS fedőlakkzseléjét használtam, felkentem a körmeimre, majd beleszórtam a bársonyport, ezt követően köttettem 4-5 percig. Utána kiskevéfel leplltam a felesleges port és kész is voltam! :)


Négy napig viseltem, volt közben hajmosás, mosogatás, takarítás, palacsinta készítész (ergó miközben feltekertem őket, olajos lett a körmöm), de mindent kibírt, csak a köröm végén volt enyhe kopás, de ez szerintem teljesen belefér.



Én nagyon szeretem ezeet a porokat, biztos fogom még őket használni. :)


Innen rendelhető meg, ha megtetszett - Nem muszály szettben rendeni őket, darabonként is választhatjátok. :)

Born Pretty Store weboldalán még számos por, glitter és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szoktatok sellő- vagy krómporokat használni?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből