2017. október 30., hétfő

NOTD | Halloween manikűrök

Sziasztok!

Idén én is több manikűrt készítettem az ünnep közeledtére, ezeket szeretném most bemutatni nektek.



Az összes manikűr elkészítéséhez a BPS Halloween témájú lemezét hazsnáltam. Ez a mani volt az első, amit készítettem. Múlt héten viseltem, kb 5 napig is rajtam volt. Nagyon szerettem, fájt is picit a szívem, mikor lemostam.




Pénteken megjöttek a BPS bársonyporai is. Rügtün beindult a fantáziám. Egyelőre még csak körömlakkon próbáltam. Ez volt az első verzió... aztán rájöttem, hogy túl narancssárga a mostani hangulatomhoz, úgyhogy végül lemostam.


A jobb kezemre egy kevésbé virító megoldást találtam ki. Ezt hordtam is 2 napig. Az ágacskákra is fekete bársonyport hintettem, sajnos 3-4 kézmosás után teljesen lekopott - mondjuk lehet, hogy nem fóliaragasztóba kellett volna hintenem. :) Majd mindenképp kipróbálom lakkzselébe szórva is.


A fenti manikűr párja volt ez a lenti, ezt a bal kezemen viseltem, és imádtam! :D





Még Barbinál láttam cuki pókos-sírköves manikűrt. Rögtön megtetszett. Ennek ellenére is tanácstalan voltam, hogy elkészítsem-e ma, avagy sem. Holnap Halloween lesz a munkahelyen is, sokan beöltöznek, gondoltam, nekem annyi lesz a beöltözés, hogy a körmeimet új jelmezbe bújtatom, szemceruzával (már ha megtalálom^^) rajzolok kis pókot a szemem sarkába, illetve a tökös fülimet fogom viselni. Végül egyik kollégám bátorítására ültem neki ma este, munka után körmözni. Nem bántam meg! Nekem tetszik a végeredmény. :)






"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből