2017. július 14., péntek

Teszt | BornPrettyStore G002-es és G003-as nyomdasablon


Sziasztok!

Ma újabb teszttel készültem a számotokra. Nyomdasablonokat valamikor egy vagy két évvel ezelőtt Lexánál láttam először. Várható volt, hogy hamarosan a BornPrettyStore is előrukkol velük. Amint lehetőségem volt rá, kértem is tesztelésre. Kapcsolattartóm nagyon aranyos volt, mert én azt írtam, hogy a 2-es vagy 3-as számút szeretném, erre megkaptam mindkettő. ♥

Természetesen hamar kipróbáltam mindkettőt. Elméletileg könnyű a használatuk. Mikor a nyomdalemezről lehúzzuk a lakkot, ezt a sablont a minta fölé helyezzük, aztán a nyomdapárnával felvesszük a mintát. Mivel ez plusz 3-5 másodpercet jelent - vagy akár többet is, kézügyességünktől függően, érdemes ehhez a technikához lassan száradó (nyomda)lakkot használni.

Én elég sokáig eljátszadoztam ezekkel a sablonokkal, nagyon sokszor nem siekrült felvenni, vagy ha mégis, elmosódott lett. Pl az utolsó manikűrnél, de mikor 4-edszerre is ilyen lett, úgy voltam vele, megteszi és kész. Sajnos a minták is hatalmasak rajta, így az "egészalakos" mintákat leszámítva más nem nagyon áll jól az ilyen aprócska körmökön, mint az enyém, mert egyszerűen nem adja ki a mintát, amit majd a lenti manikűröknél meg is figyelhettek. Pont amiatt, hogy ilyen pepecselős, idegörlő és hatalmasak a minták, nem hiszem, hogy túl gyakran előkapom majd. Mindenesetre, ha majd unatkozom és kísérletezni lesz kedvem, biztos próbálkozom még velük. :)

Born Pretty Store Stamping Guide G002




A fenti manikűrnél az alapot a Miss Sporty Precious Pearl Nr. 040 adta, Moyra Metal Effect 301-el nyomdáztam, melyhez a BPS nyomdasablonja mellett a BPS BP-L070-es nyomdalemezt is használtam.

A lenti képen is szinte ugyanazokat a lakkokat, nyomdasablon és lemezt használtam, kiegészítve a Moyra No. 03-as fehér lakkal, illetve a BPS fóliaragasztóval és arany holó transzferfóliával.



Born Pretty Store Stamping Guide G003


Ez a manikűr még tetszett is, főleg a színvilága miatt. :) Viszont a középső ujjamon a mintát többszöri próbálkozás után sem sikerült szépen felvenni, mindig elmosódott, így nem vehető ki teljesen a csipkeminta.

Használt lakkok, termékek: BornPrettyStore Rose in Peril, AVON Gel Shine Sheer Love, AVON Magic Effect Pearl, Moyra No. 03, csipkés nyomdalemez, BPS nyomdasablon.


Nektek van hasonló nyomdasablonotok? Hogy boldogultok vele? Esetleg van valami tippetek a használatához?


Innen rendelhető meg, ha megtetszett - a fent bemutatott minták mellett még másik kettő is van, így négy sablon közül tudtok választani.

Born Pretty Store weboldalán még számos, nyomdalemez és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a BPS nyomdalemezeit?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből