2017. május 1., hétfő

Manikűrvadász | 32. forduló

Sziasztok!

Végre újra Manikűrvadászatra került a sor! A szervezést ezúttal Betti válalta el, legnagyobb örömömre. A sorsolás is rendben lezajlott, én pedig nagyon megörültem, mikor Thimmykét kaptam páromul. Hihetetlen, hogy már több, mint négy éve vadászunk együtt, de még soisem garázdálkodtam nálam, pedig több manikűrjét is lementettem már az évek során.

Természetesen jó szokásomat ismét megtartottam,így végétől az első bejegyzésekig végignéztem a bejegyzéseit, közben nagyokat noisztalgiáztam, hisz körmös "karrierünk" kezdete óta követjük egymást, így nem nagyon volt olyan manikűrje, amit nem láttam volna már. Bár rengeteg manikűrt lementettem, végig tudtam, hogy melyik manikűrjét alkotom újra.


Már akkor beleszerettem Timinek ebbe a manikűrjébe, mikor a legutóbbi szülinapi Manikűrvadász fordulóban elkészítettem. Majd' meghasadt a szívem, hogy nekem már nem volt akkor meg (az amúgy évek óta kedvenc) lila-arany-piros topperem. Hála Istennek azóta sikerült újra beszereznem, így már semmi nem tántoríthatott el attól, hogy ez a manikűr megszülessen.

Szavak nincsenek rá, én mennyire szeretem ezt a toppert! Nem tudok visszaemlékezni olyan alkalomra, ahol ne imádtam volna viselni a manikűrt.



Használt lakkok: Evelin 8in1, Moyra No. 35, Golden Rose Jolly Jewels 120, Essence Ultra Gloss Nail Shine - Mirror effect fedőlakk.


Felső sorban Thimmyke eredetije

Végezetül, meg szeretném köszönni Bettinek a szervezést, az összes résztvevőnek pedig a vadászatot.  Pár nap múlva kikerül az összefoglaló, benne a következő forduló szervezőjével! ;)

Nektek hogy tetszik a manikűr? Hogy álltok a glitteres topperekkel?

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből