2017. április 2., vasárnap

Teszt | AVON - Sheer Love, Sheer Shimmer, Iceberg White, Pearl, Diamond

Sziasztok!

Pár hete sikerült beszereznem néhány AVON lakkot, melyekre egy ideje már fájt a fogam, ebben a bejegyzésben ezekről a termékekről lesz majd szó.




AVON Gel Finish Sheer Shimmer
Ezt a lakkot még tavaly május végén kaptam. Az úgy volt, hogy a Sheer Love lakkot szerettem volna megrendelni, de valahogy Shimmer lett belőle. De nem bántam meg, mert gyönyörű árnyalat!
Ahogy a nevéből is lehet következtetni, halvány rózsaszín alapban ezüst mikrócsillámok vannak, ez adja a "shimmer"-hatást a lakknak.
Az üveg és az ecset a szokásos AVON, a lakk állaga is átlagos. Néha elférne a három réteg, de igazából már két réteggel is viselhető, ha megfelelően lakkoztunk.







AVON Gel Finish Sheer Love
Ő is halványrózsaszín árnyalat, már egy ideje kinéztem magamnak. Az egyet, üveg hasonló jellemzőkkel bír, mint fenti testvére. Én picikét folyósabbnak érzem az tlagosnál, illetve az esetek többségében kell a három réteg (sőt, díszítés hiányában volt, hogy legszívesebben egy negyediket is ráhúztam volna - de lehet, hogy ez már csak az én bénázásom). Talán meg lhetne próbálni fehér alappal is, bevallom, én még nem teszteltem úgy, de egyszer erre is sort fogok keríteni.




AVON Gel Shine Iceberg White
Több bloggerinánál is olvastam jókat erről a lakkról (pl. ZsebBoszinál), ezért nagyon régóta várólistás volt nálam. Persze, mikor vegvehettem volna, épp nem volt elérhető a katalógusban (romániai kiadványról beszélünk), de legutóbb, mikor lakkokat nézegettem, megpillantottam, hogy elérhető, így ha már lúd, legyen kövér alapon őt is megrendeltem.
Nem bántam meg! Én általában úgy vagyok a fehérekkel, hogy csíkosnak, nem jól fedőnek érzem őket, még akkor is, ha mindenki más esküszik a két rétegre (lásd Essence Wild WHite Ways), de ebből a lakkból még nekem is elég két réteg. Gyorsan is szárad (még), az állaga átlagos, ecset-üveg-űrtartalom a szokásos.

Maradhatott volna akár egy réteggel is, nem igaz? :D




AVON Mineral Effects Pearl
Ezt a lakkot is régen kiszúrtam, de annak idején nem rendeltem meg. Aztán hosszú hónapokig nem volt a katalógusban - meg is voltam róla győződve, hogy az allopott Topaz lakkomat már nem fogom tudni pótolni. Gondolhatjátok, mennyire megörültem, mikor ismét felbukkantak a katalógusban, s így a Topaz mellé még két másik lakk is velm jött.
Önmagában nem tudom, mennyire tartós, mert én eddigcsak egy réteg fehér lakkon használtam, úgy nem volt vele gondom.
A képekpicikét csalókák, a színét leginkább a legelső és legutólsó (a vakus) kép adja vissza, a többin picit szürkébb, fakóbb árnyalata van, mint a valóságban.
Homoklakk, tehát nem fényesre, hanem picit érdesebbre szárad. Nem próbáltam még, hogy milyen lesz, ha egy réteg fedőlakkot is adok mellé, de majd ki fogom próbálni.
Amúgy nagyon-nagyon szeretem ezt a lakkot, eddig csak a fehér-bronz rózsás manikűrömnél használtam, de tervben van még néhány alkotás vele.






AVON Magic Effects Diamond
Régóta szerettem volna egy szürke homoklakkot. Sajnos ebből a szempontból picit csalódás volt ez a Diamond, mert inkább grafitszürke ő, mint eszüst. Ettől fóggetlenól azért vele is fel lehet dobni egy-egy egyszerűbb lakkozást.






Nektek megvannak ezek a lakkok? Mi a vélményetek róluk?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből