2017. március 30., csütörtök

Szólánc | 8. forduló - Asszimetria

Sziasztok!

Nagyon készültem erre a fordulóra, de az időből sajnos kifutottam. Pedig el volt tervezve, hogy milyen manikűrt készítek el. Végül hétfő délelőtt az alapot festettem meg, kedden pedig a virágot is.




Sajnos egyáltalán nem vagyok vele megelégedve, de idő hiányában már harmadik napja viselem, és nem valószínű, hogy vasárnap előtt le fogom mosni. Sajnálom, hogy így alakult, mert az eredetibe rögtön beleszerettem, ahogy megpillantottam, nagyon régóta el szerettem volna készíteni, de ezzel az új ecsettel egyáltalán nem tudok dolgozni. :( Lehet, meg kellett volna néznem, hogy van-e hasonló virágminta a lemezeimen, és matricázni... Most már késő bánat.

És hogy miért passzol az sszimetria témához? Az alábbi kép elárulja:


Használt termékek: AVON Gel Shine Sheer Love, AVON Gel Finish Candy Apple, ANNY Kiss the winner + szivacs, fehér és fekete akrilfesték, Essence Ultra Gloss Nail Shine fedőlakk.


A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből