2017. március 26., vasárnap

Manikűrvadász | 31. forduló - Összefoglaló


Sziasztok!

Noémi jóvoltából megszervezésre került a Manikűrvadász 31. fordulója is, s bár az utóbbi hónapokban a résztvevők száma a felére csökkent, én ugyanolyan lelkesedéssel várom a sorsolásokat, mint tettem azt a legelején is. Remélem, így vannak ezzel a vadászó lányok is. :)

Nem is húznám tovább a szót, szedjük csokorba a manikűröket. Levadászott<-Eredeti sorrendben találjátok a linkeket, illetve fenti kép a levadászott, lenti az eredeti avagy ihletet adott manikűr.


1. Andi <- Ági


2. Ági <- PP

3. Melcsi <- Messye


5. Manna <- Barbi



8. Noémi <- Tessa

9. Tessa <- Betti

10. Betti <- Dorcy

11. Dorcy <- Megaera

12. Megaera <- Andi

13. Réka <- Thimmyke

14. Orsi <- Manna

15. PP <- Bella

16. Bella <- Melcsi (Nikkii)


Nagyon jó kis forduló volt! Remek manikűrök születtek, néhányat le is mentettem magamnak. Nagyon szépen köszönöm Noéminek a szervezést, a lányoknak a résztvételt.

A következő fordulót Betti fogja szervezni, így részletekért az ő blogját keressétek fel, a napkban kikerül majd a felhívás. :)

A többi forduló manikűrjének összefoglalóját itt nézhetitek meg.

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből