2017. február 21., kedd

Teszt | Born Pretty Store sötétkék holo körömlakk


Sziasztok!

A mai bejegyzésben egy újabb BornPrettyStore-tól tesztelésre kapott terméket szeretnék nektek bemutatni, ami nem más, mint egy holo körömlakk.

Nagyon régóta szeretném kipróbálni ezeket a holo lakkokat, de a borsós ár-mennyiség arány miatt eddig nem akartam megrendelni, ráadásul sokig Romániába nem is szállítottak folyékony terméket, így pontokól sem tudtam volna beszerezni. Most viszont be tudtam válogatni a legutóbbi tesztcsomagomba, s ahogy azt a lenti ábra is mutatja, srülés nélkül meg is érkezett hozzám.

Sajnos elég napfénymentes napokat fogtam ki, mikor legutóbb itthon voltam és teszteltem a lakkot, így a holó csillogást sajnos csak vakuval tudtam előcsalogati, vaku nélkül nem sikerültek túl látványos képek.



Az üveg picike, hisz 6 ml lakkot tartalmas, de én úgy vélem, ez éppen elég az egészséges felhazsnáláshoz, még mielőtt beszáradna, büdösödne stb
Úgy emlékeztem, hogy a holo és kaméleon lakkok alá fekete alap kell, ezt viszont most a lakk oldalán nem olvastam. Végül három színen próbáltam ki: fekete, fehér és kék alapo, illetve a gyűrűs ujjamra nem került alap.
Csak egy réteget vittem fel a lakkból. Csak az alap nélküli ujjamra kellett volna még egy második réteg, de még ott sem volt annyira szembetűnő, így végül ott is maradt az egy réteg.






Azt mondjuk megállapíhatjuk, hogy fekete alapon jön ki a legjobban, szerintem ezentúl én is így fogom használni. Amúgy könnyen tudtam vele dolgozni az aprócska kupak ellenére is. A száradási idejével sem volt gondom. Tartósságáról nem tudok nyilatkozni, mert azt még nem volt alkalmam hosszabb ideig is tesztelni.

Én picit borsósnak tartom az árát, de pontokból, vagy ajándékkártyával szerintem megéri beszerezni.




Born Pretty Store weboldalán még számos, körömlakk és gyönyörűbbnél gyönyörűbb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Szeretitek a vizes matricákat? Nektek megvan ez a minta?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből