2016. december 26., hétfő

NOTD | Fehér, zöld, arany

Sziasztok!

A december színei kihívással igen csak el vagyok maradva, pedig a manikűrök többé-kevésbé időben elkészültek, a technika vagy a szabadidő mindig közbeszólt, így végül úgy döntöttem, egy közös bejegyzésen mutatom be a fehér, zöld és arany témákra alkotott manikűröket.



Fehér

Ezt a manikűrt még februárban készítettem és szépen félre is tettem a kihívásra. Nagyon szerettem hordani, egyszerű, mégis elegáns volt. Akkor még szoktam a rövid, mandula körömformát.
Használt lakkok: Essence Wild White Ways, Golden Rose Holiday 82 + arany szegecsek

Zöld
Ennek a manikűrnek is megvan a sztorija. Szerdán, 21-én tartottuk Csík faluban a gyerekekkel a karácsonyi ünnepségünket. Erre az alkalomra én zöldbe öltöztem, még örültem is, hogy passzolni fog a manikűröm a soron következő témához is. Igen ám, de épp csak annyira volt időm, hogy az A-england St. George lakkjával egy rétegben átmenjek a körmeimen, illetve a két gyűrűsre két réteg Moyra arany holót és egy réteg Farmasi zöld csillámosat kenjek. Még tervben volt, hogy nyomdázzak fehérrel a két középső ujjamra, de az végül elmaradt. Az akkori maniról kép nem készült, négy napig hordtam, végül már itthon, Csíkszeredán mostam le, aztán készítettem el újra, ezúttal már Moyra Metal effect arany nyomdával kiegészítve, felavatva az új BPS Celebration BPX-L008-as lemezemet, illetve egy gagyi kínai rózsaszín nyomdapárnát is.
Megint megjártam, hogy itthon nem maradt nyomdapárnám. Moldvából nem hoztam el, mert azt hittem, az október végén útjára indult nyomdapárna már rég megérkezhetett... hát nem. A fodrászkellékes már nem volt nyitva, mire haza értem (sőt, ma is néztem, még mindig zárva), így egy gagyi kínai nyomdaszettet kellett vegyek. Viszont kellemesen csalódtam, mert bár nem tökéletes, a "márkájához" képest nagyon is jól szuperált a nyomdafej.



Arany - első felvonás
Arany manikűr rögtön kettő is készült. Nem ez volt az első terv, de végül ez készült el előbb. Alapnak a Moyra Metal effect arany lakkját használtam, majd a már fent említett rózsaszín kínais nyomdapárnával készítettem mintát a Celebration BPX-L008-as lemezről és a Kallos Love 27 zöld lakkal, majd a Leydi 788-as piros árnyalattal és egy régi hajszálcsattal pontoztam rá a bogyókra.


Arany - második felvonás
Ez egy roppant egyszerű, ám mutatós manikűr lett. A mintát csak a bal kezem gyűrűs ujjára készítettem el, a másik kilenc ujjamon a Moyra Holographic arany lakkja van. A gyűrűs ujjamra a mintát a BPS-től kapott szilikon munkafelületen készítettem el átlátszó lakk, Moyra arany holó lakk, Leydi 788 és fekete akril festék felhasználásával, majd óvatosan lehúzva az Eveline8+1 alaplakkal frissen bekent körömfelületre applikáltam.
Még mindig ez a manikűr van rajtam, én nagyon szeretem. :)



Kinek melyik a kedvence a fentiek közül?

A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből