2016. december 3., szombat

Lakkozz! Fotózz! Posztolj! | Hópelyhek

Sziasztok!

Próbáltam időben elkészülni a manikűrrel, sajnos nem jött össze. Csak tegnap reggel tudtam befejezni. Mikor viszont lett volna egy kis időm leülni megírni a bejegyzést, elment a net. Nálunk jelenleg elég viharos a helyzet, szakadozik az internet, hét első felében még az áram is hol volt-hol nem.

De visszatérve a témánkhoz, a mai egy kettő az egyben manikűr. Az LFP egyelőre utolsó és decemberi körömkihívásom első témájára készült.


Nagyon szeretem ezt a manikűrt. A képeken annyira nem látszik, de az utolsó réteg egy holo csillámos, annyira gyönyörűen szikrázik a fényben! Öröm viselni. :) A kis manóim is megcsodálták, naná, hogy minden lánykám ilyen manikűrt kért a tanító nénitől. :)


Használt lakkok, eszközök: Eveline 8+1, Rapsodi 351, AVON Color Trand Silver Plated, Moyra nr. 35, Rapsodi Parisa 20 + BP 01-es és BPL 023-as BornPrettyStore nyomdalemezek


Dorcy-nak köszönöm az LFP témát, az LFPs lányoknak, hogy ebben az évben velem tartottak, remélem, valóban csak téli szünetre megy a kezdeményezés, és ha majd több időnk lesz, újra belevágunk.
Mannának az inspirációt köszönöm, ezt a manikűrt nagyon régóta szerettem volna már elkészíteni.




"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből