2016. július 7., csütörtök

HAUL | Április - Június


Sziasztok!

Most, miközben ezt a bejegyzést olvassátok, valószínűleg épp államvizsgázni fogok. Talán már túl leszek rajta, de az is lehet, hogy még a terem előtt várakozok... Azért én reménykedem az előbbiben, jobb minél előbb túl lenni rajta. :)

Az április-június időszak főleg az egyetemről szólt, így nem is nagyon vásárolgattam. Ennek ellenére azért volt egy-két dolog, ami hozzám került, most ezeket gyűjtöttem össze.


Előszülinapi ajándékként kaptam a telefont. Olyan fura, hogy csak szűk három hónapja van meg. Már annyira megszoktam, olyan, mintha hosszú ideje használnám. :) Picit amar forrósodik az aksija, de ennek ellenére imádom. :)


Szintén áprilisban szereztem be a legújabb Moyra nyomdalemezemet, fehér és holó lakkok kíséretében, nyomdázáshoz. A fenti kapucsínó-mennyiség pedig kb 10 napra elegendő. :)


Alig hogy megvásároltam a Moyra lemezt, jött az értesítő, hogy menjek postára, mert csomagom érkezett. Hármat vártam, egyszerre érkeztek meg. :3 Már teszteket is olvashattok: LadyQueen csipkés lemez, tengerpartos lemez, indiános matrica, BornPrettyStore damask matricák, zig-zag sablon, BPL-029-es nyomdalemez.

Szülinapom alkalmából - igaz, vizsgaidőszak miatt napra pontosan egy hónappal utána - barátnőm lepett meg. *.*



A körömlakkot is láthattátok már a blogon, és az instagram profiljaimon is bevetésen. Az első kép róla:

Kellett egy elegánsabb fehér blúz, ez a szépség jött velem haza:

Bár az egyetemnek már vége, a harmadéves jegyzeteim már nem fértek bele a régi mappámba, manikűrös ollóra és testápolóra is nagy szükségem volt már, a hajlakkot az unokatesóm kérte, hogy ballagáshoz és banketthez a frizuráim megálljanak. :)


Unokatestvérem nagyon meglepett. Ballagásomra ezt az I monogramos medált és hozzá illő láncot kaptam.

Hirtelen érkezett meg hozzánk a nyár. Muszáj volt most már rendelnünk egy ventilátort. Egyúttal egy porszívót is rendeltünk, a réginek kiégett a motra. :)

Nekem ennyi volt az elmúlt három hónapra. Ti milyen dolgokat vásároltatok?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből