2016. június 1., szerda

Teszt&NOTD | BPS ezüst zig-zag szalag

Sziasztok!

Ezt a terméket szintén a BPS-től kaptam tesztelésre. Nagyon vártam már rá, rengeteg tervem van vele, amit most, vizsgaidőszakban nem nagyon tudtam megvalósítani, de biztos vagyok benne, hogy szép lassan az összesre sor kerül. :) Viszont vizsgák ide vagy oda, azért csak futotta annyira, hogy kipróbáljam. Lelövöm a poént: imádom! :)







Ilyen fehér védő van alatta,  erről kell lehúzni.Szerintem nagyon praktikus, hogy így van, ezért középről a csíkot akkor is tudjuk tovább húzni, ha már egyszer körbe ért, ha simán, védő nélkül lenne egyik réteg a másikra ragasztva, mint a cellux esetében is , akkor ezt nem tudnánk megcsinálni. Picit bonyolultan fejeztem ki magam, de remélem, értitek, mire gondolok. :)





Mivel az új AVON lakkom, a Sheer Shimmer nagyon lassan szárad, nem mertem rá ragasztani a sablont, ezért matricát készítettem az AVON Grey Cement matt lakkjával és fedőlakkal.

Imádom ezt a rózsaszín-szürke kombinációt. <3



Kb. három napig hordtam így, aztán ma kapott rózsákat is. A piros új lakk, majd jön róla poszt is. Nem is teljesen piros, inkább ilyen pirosas-crimson szín, régóta szerettem volna ilyet. A levelek pedig fekete akrillal vannak festve.



Egyszerűen nincs szívem lemosni ezt a manit. :D Nekem nagyon bevállt ez a sablon, szerencsére elég nagy a tekercs is, elég lesz egy jó időre. amúgy picit lazán van feltekerve, ami zavaró, de csak enyhén. :)

A sablont láthattátok már felhasználva a neon manikűrömnél is, amiről bejegyzést itt olvashattok.

Innen rendelhető meg, ha megtetszett - most kedvezményes, 1,59 dollár! :)

Born Pretty Store weboldalán még számos, gyönyörűbbnél gyönyörűbb kő, szegecs és egyéb nail art csoda közül válogathattok. ;) Ha használjátok a VNX31 kuponkódot további 10% árkedvezményben részesültök!

Nektek tetszenek a sablon?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből