2016. június 22., szerda

NOTD | OMD2013: Day19 - Glitter

Sziasztok!

Próbálok kicsit haladni az OMD kihívással is. Sajnos az előre legyártott manikűrjeim lassan elfogynak, a glittereset leszámítva már csak a stamping témára van manim, de novemberig meglesz mind, remélem. :D



Már 2011 óta le volt mentve Tartofraises egyik manikűrje. Maga a bejegyzés itt van, de ahogy látom, ott a képek már inaktívak, ezért a bejegyzés végére készítettem egy kollázst is az eredetivel, hogy ti is láthassátok.

A Rapsodi 311 neon rózsaszín lakkja mellett a franken francia alapomat használtam, illetve magenta/lila csillámport és hatszögletű glittereket, fekete akrilfestéket.





Már nem emlékszem, hogy mennyi ideig hordtam, csak arra, hogy a szülinapi manikűröm után készült és mindkét kezemre elkészítettem, így két-három napig biztosan.

Nektek hogy tetszik?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből