2016. június 29., szerda

NOTD | Forróság

Sziasztok!

Jellemző, hogy a saját kihívásomról majdnem lekések... Csak tegnap késő este fejeztem be az államvizsga dolgozatomat, napok óta alig aludtam, úgyhogy ma délután, miután hazajöttem a nyomdából, egyszerűen nem volt energiám lakkozni. Picit ledőltem pihenni... aztán azzal a lendülettel el is aludtam. :) Szóval csak este sikerült összedobni valamit.






Mikor múlt héten kitaláltam a témákat, erre a fordulóra megvolt az elképzelésem. Végül csak az átmenet maradt meg az eredeti ötletből, az sem pont úgy, ahogy elképzeltem. De előbb vagy utóbb elkészítem majd úgy is. :) Az ötletet Majától mentettem le még valamikor tavaly.

Használt lakkok: Essence Little Miss Sunrise, Maybelline Urban Orange, Rapsodi 305, Maybelline Candy Apple, Rimmel Black Charries + fekete akrilfesték.


Napok óta nem volt időm lakkozni, felemelő érzés volt ma este hosszú órákat csak lakkozással és filmezéssel tölteni. :3

A kihívásra készült manikűrök:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből