2016. május 25., szerda

Teszt | LadyQueen JQ-L07 nyomdalemez tengerpartos motívumokkal

Sziasztok!

Instagramon pár napja újságoltam el, hogy megérkeztek a tesztcsomagjaim. Végre! Volt olyan csomag, amire már két és fél hónapja vártam! Aztán mindhárom egyszerre jött meg - ki érti ezt?! :)

Az első termék, amit bemutatok nektek a blogon, az egy nyomdalemez. Régebb nem rajongtam az ennyire tematikus darabokért, de ahogy egyre többször nyúlok/nyúlnék a nyomda után, úgy kezdem érezni én is egy hasonló lemez hiányát. Közeledik a nyár is, így fontosnak tartottam a beszerzését.





Egy műanyag zacsiban érkezett, ahogy azt már minden nyomdalemez esetében megszoktuk: kék, nehezen eltávolítható, de a sérülések megakadályozása érdekében nagyon jó szolgálatot tévő fólia védi.






Elég vékony maga a lemez, s mivel nincs rajta élvédő, és nincs is a széle lecsiszolva, kissé veszélyes. Én egészen eddig nem értettem, hogy a bloggerinák miért panaszkodnak, ha nincs egy lemezen védő, nekem a Moyra lemezekkel nem volt hasonló problémám, pedig azokon sincs. Most viszont sikerül elvágnom az ujjam, de igaz, hogy nem vagyok 100%-ig biztos abban, hogy a lemezzel, mert közvetlenül teszt előtt gombát pucoltam vagy másfél órán keresztül, és ilyenkor általában sikerül felsértenem az ujjam. Szóval lehet, hogy nem a  lemez volt a ludas, de mindenesetre elég éles az ő széle is.

A méreteit nem mértem le, viszont viszonyításként egymás mellé raktam egy BPS lemezzel. Nagyjából ugyanakkorák.


Beszkennelve a lemez:


Próbáltam lapra is nyomdázni. Az elsőket még nem sikerült annyira jól felvenni - rossz nyomdapárnát használtam, de a végére, ahogy az lenni szokott, belejöttem. :) Amúgy én erről a lemezről a puha, átlátszó nyomdafejű párnámmal egyáltalán nem tudtam mintát felvenni (de ez nálam megszokott, csak kevés lemezről tudok azzal a párnával dolgozni), így a minták felvételénél a kemény LadyQueen nyomdapárnámat és a kis rózsaszín noname nyomdapárnámat használtam.


A minták tetszenek a lemezről, viszont egy csomó olyan nagy, hogy az én pici körmeimen nehezen tudom használni. De ettől függetlenül azért akad olyan, ami nagyon tetszik és még méretben is jó. :)

Összedobtam egy gyors manikűrt is, alapja egy régebbi zöld, pelyhes franken lakkom volt, a nyomdázáshoz pedig Moyra fehér és fekete lakkokat használtam.






Ha tetszett nektek a termék, az alábbi linkre kattintva megrendelhetitek:


A Lady Queen weboldalán még többek között nail art, smink vagy ékszer termékek között is mazsolázgathattok. A szállítás ingyenes. A QWBS15 kuponkódot használatával 15% árkedvezményben részesültök! Ha 10 alkalommal felhasználjuk a kódot, a Lady Queen egy játékot fog szponzorálni a számotokra. Szóval hajrá lányok! ;)



Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből