2016. május 16., hétfő

NOTD | Secret garden 2

Sziasztok!

Múlt hétfőn volt a ManiCute témája a Secret garden. Sajnos nem tudtam úgy készülni, mint szerettem volna, mert nem jött meg a virágos nyomdalemezem. Nem, még azóta sincs semmi hír BPS vagy LadyQueen frontról, pedig a csomagok márc. 8., márc. 21. és ápr. 4. óta vannak úton. Még soha nem kellett ennyit várnom egy csomagra sem.

De visszatérve, pénteken vizsga után betértem a fodrász kellékeshez, mert szerettem volna venni fehér nyomdalakkot. Azt pont nem kaptam, de valahogy így sem sikerült eljönnöm üres kézzel: Maharaja nyomdalemez, ezüst holó és egy fehér, nyomdázásra is alkalmas Moyra lakk jött velem haza, amiket aztán ki is kellett próbálni. Ezt a színkombinációt nagyon szeretem, így született meg a manikűr.






A jobb kezemen már nem volt türelmem matricázni, nyomdázni. Először zig-zag manikűrt szerettem volna, de ezzel a matricás módszerrel ezúttal csúnyán kudarcba fulladtam, így végül a dry marble technikát alkalmaztam. A végeredménnyel nem vagyok megelégedve, de pár napig megfelelő lesz. :)



Itt nézhetitek meg a ManiCute Secret garden témájára készült manikűröket, ha eddig kifelejtettétek volna:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből