2016. április 13., szerda

HAUL | Január-Március

Sziasztok!

Az elmúlt hónapokban nem volt haul bejegyzés, így most csokorba gyűjtöttem az év első három hónapjában zsákmányoltjaimat.




Egyik vizsgám után csábultam el, és újítottam be ezekkel a Moyra lakkokkal. Mindegyiket használtam már, majd jön teszt is.
BPS tesztcsomag január végén érkezett meg, teszt is készült minden termékből: lehúzható alaplakk, színes félgyöngyök, rombusz alakú nail vinyl, fehér félgyöngyök

10$ értékű kupont nyertem még év elején a BPS-től, 6 hét alatt ide is ért a csomagom. A félgyöngyöket és a fólia ragasztót még nem használtam.

A fenti képről lemaradt a tégely fekete hattyú. Bár fogalmam sincs, mire fogom felhasználni, de pont annyi maradt meg a kuponból, amennyivel ezt meg lehetett vásárolni, így végül ő is a kosárba landolt. 






Rögtön be is fogtam. Azóta is nagyon jó szolgálatot tesznek. Gondolkodom még egy pár beszerzésén.

Februárban ismét elcsábultam. Igazából csak fehér és fekete GR lakkot szerettem volna, de nem volt, csak fehér, így betértem a fodrászkellékeshez is, ahol végül a fekete Moyra lakk mellett a Metal Effects utolsó darabját is beszereztem.

Ugyanazon a napon kaptam meg a BPS nyomdalemezemet és a LadyQueen tesztcsomagját is. A színes kövekről, fekete irizáló kövekről és a vizes matricáról is van már teszt a blogon.

Van olyan termék, ami nektek is tetszik?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből