2016. február 13., szombat

NOTD | Azok a '80-as évek - Lakberendezés: Retró tapéta

Sziasztok!

Lassan szokásommá válik, hogy késő este vagy egy nap késéssel posztolok. :( Bár a manikűr már szerdán megvolt, ma is majdnem kicsúsztam a bejegyzéssel.

Nagyon gondolkodtam, hogy erre a témára mit tudnék alkotni. Nézegettem akkori lakberendezésről képeket, de valahogy egyik sem ihletett meg. Aztán pár hete Instagramon láttam meg Sarah manikűrjét (azóta rákerestem a blogján is, itt található), rögtön beleszerettem, aztán pár napra rá jött is a felismerés: olyan retró tapéta mintája van! És már meg is volt oldva a probléma. :)






Annyira imádtam hordani ezt a manit! *.* Szerda éjjel készítettem el, és ma fogom lemosni, szóval három napig viseltem, de ha nem kezdett volna pattogni, még tuti hordanám pár napig. :) Végre a Rimmel Rain Rain Go Away lakkom is előkerült. Ahhoz képest, hogy mennyire szeretem ezt a nude árnyalatot, az utóbbi másfél évben pofátlanul ritkán vettem elő (talán csak egyszer, a tavaly húsvéti manikűrömnél).

Használt eszközök: Rimmel Rain Rain Go Away, Ingrid Cosmetics Love Story 258, Golden Rose Holiday 64, Golden Rose Holiday 58, piros franken lakk + BPS lehúzható alaplakk, fekete akril festék

ZsebBoszi, köszi szépen a kihívást! :)

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből