2016. január 5., kedd

Manikűrvadász | Szülinapi forduló - Marcsi, Ildi és Marcella munkája


Sziasztok!

Minden fordulóban külön vendégposztban szerepelnek azon lányok munkája, akik nem rendelkeznek saját bloggal. Nincs ez másként ebben a szülinapi fordulóban sem. Az ő manikűrjeiket láthatjátok, ha tovább olvastok.





Marcsi

Sziasztok, Manikűrvadászok!


Nagyon boldog vagyok, hogy ismét veletek vadászhattam egy különleges forduló alkalmából, ahol a Karácsonyi forduló után a Szülinap volt a jeles esemény. :) Köszönöm Bellának, a forduló háziasszonyának, hogy egy vendégposzt keretein belül közzéteszi az elkészült manikűrömet.

Victoria Conchastól kellett vadásznom, aminek nagyon örültem, mert izgalmasnál izgalmasabb, és színesnél színesebb manikűröket találtam az instagram profilján, édes cicás képekkel megspékelve. :) Nehéz volt a döntés, de végül egy színátmenetes, arany csillagos manikűrre esett a választásom:


 Az arany ragyogást mindenképp szerettem volna megtartani az újragondolt verziómban, de egy kicsit másképp. Kezdésként fekete alapot festettem, majd négy különböző réteg arany lakkot szivacsoztam fel rá: egy réteg arany homoklakkot, egy tollas fedőlakkot, egy mikrocsillámos és egy nagy glitteres arany lakkot, befejezésként pedig holo lakkal futottam át a csillámokon. :)

Itt láthattok is néhány fotót az elkészült manikűrömről:





Szeretnék mindenkinek Nagyon Boldog, valóra váló álmokkal, vidámsággal (és sok-sok körömlakkal) teli Új Évet kívánni! :)

Szeretettel,
Marcsi


Ildi


Sziasztok!

A Manikűrvadász szülinapi fordulóján a Coewless nail polish blogról válogathattam. Ezt a blogot nem ismertem, igaz, más külföldi blogot sem igazán szoktam olvasni. Kicsit ki is fogott rajtam, mert én nem vagyok ilyen ügyes. :)
A következő színátmenetes, nyomdázott manit választottam:



Színben a tégla és a nude-arany színeket használtam, a damask minta maradt. Napsütésben csak úgy ragyogott :)




Szép napot mindenkinek!

Ildi


Marcella

Sziasztok Lányok!

Ebben a fordulóban a The Lacquerologist bloggerinájától, Emilytől vadászhattam. Nagyon tetszett, hogy egy helyen összegyűjtötte az összes eddigi manikűrjét, így csak végigpörgettem, és gyorsan eldöntöttem, hogy ez tetszik, meg ez is, meg ez is, és ez is... Szóval mégsem könnyítette meg a dolgom. :) Végül erre esett a választásom, mert a mintája nagyon megfogott.


A színekkel nem voltam kibékülve, a kék és a szürke nem az én színem. A nude-pink kombináció barátságosabbnak tűnt, bár bevallom nekem ez a nude is kicsit szürkés, koszos hatású. Ennek ellenére a végeredményt szerintem nem rontotta el, jól működött a rózsaszínnel. Ráadásul le is mattítottam, ami szerintem külön jót tett ennek a mintának, így valahogy jobban tetszett. :)




"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből