2016. január 9., szombat

Christmas Project


Sziasztok!

Ma egy pici kitérővel jövök. Inkább magamnak, egy fajta "To Do" lista, de ha online felületen van, talán jobban ösztönöz, hogy a végére is érjek. Aztán ki tudja, lehet, más is kedvet kap egy hasonlóhoz. :)



Az elmúlt években követtem néhány karácsonyos blogot, ahol a kreatívkodók minden hónapban készítettek valami karácsonyi díszt, így nem utolsó pillanatra maradt minden. 2015-ben nagyon besűrűsödött minden, így a Cintónak készített baglyos díszen és egy-két papírt csillagon kívül semmit sem tudtam készíteni, most abban reménykedem, hogy sikerül év közben is dolgoznom egy-két apróságon.

Amit szeretnék megvalósítani:
- (min) 12 hímzett dísz - egy részüknél a kék domináljon, jövőre szeretnék kék-ezüst fát.
- egy rénszarvasos "Welcome" ajtódíszt hímezni
- év közben beszerezni 4 új gyertyát (nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem pofátlanul drágák a gyertyák, pláne decemberben), és elkészíteni életem első saját adventi koszorúját

No, így hirtelen ennyi. nem is tűnik olyan soknak... pedig elég zűrösnek tűnik a hímzésekkel, de remélem, sikerülni fog! :)

Nemsokára jövök egy Tervek2016-os bejegyzéssel is, hasonló célokból. ^^

Nektek van hasonló, karácsonyi projektetek?

Szép estét!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből