2016. január 8., péntek

Blog | 5. Blogszületésnap!


Sziasztok!

A január eleje mindig különleges a számomra. Nem csak egy új időszak kezdete, de a Manikűrvadász mellett a blogom is a hónap első felében ünnepli születésnapját, illetve ugyancsak 2011. január 8-án regisztráltam a Moly.hu-ra is! :)

Igazából nem is tudom, mit szeretnék megosztani veletek, úgy készültem, napokkal előbb leülök szépen megtervezem és elkészítem ezt a bejegyzést, de az elmúlt egy héten naaaagyon-nagy hajtás volt az egyetemen, minden nap projektek, vizsgák, úgyhogy mára maradt a poszt elkészítése is.
Abban biztos vagyok, hogy a statisztikákkal nem szeretnélek untatni benneteket. Ha pedig kíváncsiak vagytok a kusza szülinapi-beszámolóra, hogy mit jelent nekem a blog és az olvasóim, hogy éltem meg az elmúlt öt évet, olvassatok tovább! :)




Nem is tudom, hol kezdjem. :) Talán azzal, hogy pár perce elolvastam a blog első bejegyzését, még 2011. január 8-áról. Megmosolyogtatott a rövid beköszönő poszt. Az abban leírtakhoz képest a blog ma már teljesen más irányban van, bár tény, az utóbbi hónapokban már próbáltam minél színesebb palettát biztosítani a bejegyzéseknek

Nem ez volt az első blogom, de ez az egyetlen, amely olyan mértékben hozzám nőtt, hogy nem is érezném már teljesnek magam nélküle. Eleinte főleg személyes bejegyzések voltak, néhol receptekkel, olvasási élményekkel és kreatív posztokkal tűzdelve. Aztán 2011 utolsó negyedévében engem is elkapott a gépszíj, végérvényesen beszippantott a körömlakkok világa. Évekig nem is nagyon volt más bejegyzés, aztán lassan visszatértek a receptek, kreatív bejegyzések, tesztek. Sőt, tavalyi évben több személyes hangvételű poszt is született.

Amikor elkezdtem blogolni,még kislány voltam, még volt másfél évem az érettségiig. Azt nem monom, hogy most felnőtt nő vagyok, de az utóbbi néhány hónapban úgy éreztem, folyamatosan haladok ezen az úton, és azt hiszem, ez a blogon, a bejegyzésekben is tükröződik.

Az elmúlt 5 évben nagyon sok szeretetet kaptam tőletek. Velem voltatok a nehéz- és boldog pillanatokban. Szavakkal nem is lehet leírni, mekkora erőt adnak a hozzászólásaitok. Ha minden jól megy, a napokban egy játékkal is kedveskedek nektek!

Addig is köszönöm, hogy vagytok! ♥

Kellemes estét,
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből