2015. november 27., péntek

Top5 őszi körömlakk - 2015

Sziasztok!

Tavaly ősszel készítettem egy hasonló összeállítást. Akkor szándékomban állt minden évszakban hozni egy posztot, aztán elmaradt, de úgy gondoltam, most ismét jelentkezem vele. :)


5. AVON Gel Finish Mauvelous
Nagyin szeretem ezt az árnyalatot, még nyáron is hordtam, így nem volt kérdéses, hogy ősszel is előkerül majd.

4. Natty 462
Az év első felében szinte alig használtam nude lakkokat, aztán most ősszel be is pótoltam az elmaradást, hiszen nagyon sokszor készítettem nude lakkozást, ezek közül is a legtöbbször a Natty árnyalatát kentem fel.

3. Moyra Audrey
Az üvegbe zárt késő ősz. Nem lehet nem szeretni.

2.  Miss Sporty Crush on You 061
Ez az egyetlen lakk, ami a tavalyi kedvencek között is szerepel, nem alaptalanul! Annyira gyönyörűen csillog, csodaszép árnyalat! Bár csak egy manikűr erejéig használtam, ez alatt a kis idő alatt is folyton csalogatta a tekintetem.

1. Golden Rose Holiday 58
Idén ő az abszolút kedvenc, ez nem is kérdéses. Rengetegszer használtam. Miközben felújítottunk és nem volt idő (sem hely) komolyabb lakkozásra, előástam ezt a lakkocskát és hetekig ezt használtam, mikor szükségem volt rá. :3

+1-ként esetleg a matt fedőlakkomat is megemlíthetem, hisz őt is nagyon gyakran használtam. Nagyon szeretem a matt finist.

Nektek melyek voltak az ősz kedvencei?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből