2015. november 6., péntek

NOTD | Roppant egyszerű barnás-szürkés lakkozás

Sziasztok!

Gondolom, senkinek sem kell bemutatni az érzést, mikor nem igazán van kedved, időd, energiád lakkozásra, viszont csupaszon sem szeretnéd hagyni a körmeidet - ezzel az érzéssel már mindannyian találkoztunk. Van aki többször, van aki kevésbé. Én legutóbb pont pár hete, október közepe táján éreztem azt, hogy nem igazán van a lakkozáshoz energiám. Így született meg ez a manikűr.


Mint ahogy az a képen is látszik, semmi nagy dolog nincs a manikűr elkészítésében. Én két alapszínt használtam, de mutatós lehet akár eggyel is. Az én választásom ezúttal az egyik kedvenc barna lakkom, a S-he Stylezone 323-as árnyalata lett, mely taupe-barnás árnyalatában aprócska arany csillámok úszkálnak, emiatt számomra ő egy igazi őszi lakk. Ezt használtam a hüvelyk-, mutató-, és kisujjaim körmére, illetve a Rapsodi 333-as szürkés-lilás lakkot a középső-, illetve gyűrűs ujjaim körmére. Ez utóbbiakat végezetül a Golden Rose Carnival 12-es topperével dobtam még fel.

Én személy szerint nagyon szeretem ezt a kék-fekete-piros toppert, így eleve ő volt az első lakk, ami a kezembe került, és hozzá választottam az alapokat.


Miután elkészítettem a manikűrt, csak azután esett le, hogy egy nagyon hasonló változatot tavaly már készítettem, ott szürke alappal. Nem nagyon szoktam kétszer ugyanazt a manikűrt elkészíteni, de ez annyira tetszett, hogy cseppet sem bántam meg. Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy ez a verzió még gyakran kihúz a pácból, ha ismét ihlet, idő és energia szűkében leszek a lakkozást illetően. :)

Ti szoktatok ilyen egyszerűbb, de mégis mutatós lakkozásokat készíteni?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből