2015. november 2., hétfő

Manikűrvadász | 21. forduló - Bandita, Marcsi, Ildikó munkája


Sziasztok lányok!

Ebben a bejegyzésben gyűjtöttem össze azoknak a lányoknak a bejegyzéseit, akik nem rendelkeznek saját bloggal. A Továbbra kattintva a beérkezés sorrendjében olvashatjátok őket.


Bandita

Sziasztok Vadászok!

Elérkezett hát a nagy nap! Fordulóról fordulóra egyre izgatottabban várom a párok kihirdetését, nem állítom, hogy nem dédelgetek ábrándokat azzal kapcsolatban, hogy kinek a manikűrjeire fenem a fogam, de igyekszem felülemelkedni minden alkalommal az efféle világi hívságokon, és teljes erőbedobással koncentrálni arra a lányra, akit a sors keze kiválaszt számomra. Ezúttal Panni lett a párom, aminek nagyon örültem, mert a blogját egy vadászat alkalmával már felfedeztem magamnak, és bele is szerettem ennek a lánynak a tehetségébe. Panni blogja nem a sziporkázó körömdíszítéseket felvonultató bejegyzések miatt van a szívem csücskében. A blog egyedi stílusa, a bejegyzések mondanivalója, a szemüveg, amelyen keresztül látja és láttatja a világot-nos ez az, ami megismételhetetlenné teszi őt a Magyar blogszférában. Panni ezenkívül tehetséges, és nagyszerű fotós.

Manikűrjei nemesen egyszerűek, finom színeket használ, jó ízléssel. Kihívás volt számomra Tőle vadászni, és megtiszteltetés. Ezt a manikűrt választottam tőle:


Szerintem, amióta körmöt díszítek, még soha nem festettem ilyen porcelánfinomságú rózsákat a mellső csülkeimre, és nagyon igyekeztem, hogy megpróbáljam visszaadni azt az érzést, amit az eredeti manikűr látványa ébresztett bennem. Íme az én manikűröm, amely a bloggerina iránti tiszteletből a Pankarózsák-nevet kapta tőlem.




Köszönöm, hogy ismét itt lehettem közöttetek! :)
bandita


Marcsi


Sziasztok, Lányok!

Nagyon izgatottan vártam már ezt a fordulót, mivel igazi jubileum ez számomra: ez az 5. Manikűrvadászom. :) Szeretném megköszönni Bellának, hogy részt vehetek a fordulóban, és újra veletek együtt vadászhatok. :)

Úgy alakult, hogy a sorsolás után Pannitól fogok vadászni, aminek nagyon örültem. :) Panni manikűrökről készült bejegyzéseit böngészve szinte mindegyik alkotásánál gondolkodni kezdtem, hogy talán ezt kellene elkészítenem, de nem is, mert a következő még jobban tetszik, és így tovább… :) Nagyon tetszenek a kifinomult, elegáns manikűrjei, ezért nem is tudtam egyetlen választottal megelégedni, így két manit is újraálmodtam. :)

Az első alkotása szintén Manikűrvadászra készült, néhány fordulóval ezelőtt. Fehér és nude színek alkotják, egy kis ragyogással fűszerezve. Itt megnézhetitek ti is:


Ehhez egy waterfall hatású manikűrt álmodtam meg, fehér alapon fekete és bronz színekkel, majd egy kis holo lakkal bolondítva. :)




Második levadászott manikűrje egy őszies hangulatú szépség volt:



Ezt az alkotást egy halványkék, metálos lakkal gondoltam újra, néhány őszi falevéllel, és bronzos fedőlakkal kiegészítve. :)



Örülök, hogy ismét veletek vadászhattam, és nagyon kíváncsi vagyok már a többiek alkotásaira!

Marcsi

Ildi


Sziasztok!

A mostani forduló során Moon Angeltől kellett vadásznom. Bevallom, eddig még nem ismertem a blogját, de most alaposan szétnéztem. :)

A választott manit Ő is Manikűrvadászra készítette korábban. Megtetszett az őszies színvilága, valamint mintája, így sokat nem változtattam rajta, megcsináltam egy az egyben az egészet. :D

Az eredeti manikűr:

Az én verzióm:


Szép napot Mindenkinek!


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből