2015. november 23., hétfő

ManiCute | Delicate print

Sziasztok!

Be kell vallanom őszintén, egyáltalán nem ezt a manikűrt készítettem. Ezt a manikűrt pont két héttel ezelőtt hordtam, de annyira nem voltam vele megelégedve, hogy miután vasárnap késő este elkészítettem, hétfőn délután, amint haza értem az egyetemről, rögtön le is mostam.
Amúgy az inspirációt Bella nemrégiben készített manikűrje adta.


Eredetileg péntekre szerettem volna időzíteni, de múlt hétvégén már nem volt időm sem méretre vágni, sem időzíteni. Ennek viszont most pénteken örültem nagyon, mikor rájöttem, hogy nem lesz időm erre a témára készülni, hiszen egész hétvégén bent leszek az egyetemen, versenyt szervezünk.


A színeket baromira szerettem így együtt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jól fog passzolni egymáshoz a két lakk. Viszont a jobb kezemen a finom minta annyira el lett csesszintve - nem csak a bal kézzel való festés, de maga a fehér akril állaga is bekavart -, hogy tényleg nem bírtam a manit pár óránál tovább elviselni.



Használt lakkok: S-he Stylezone 317, Moyra Fortynimer + fehér és fekete akril.

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből