2015. október 13., kedd

Teszt | Golden Rose Impression 07, 08 & Enjoy Color #04

Sziasztok!

Ma három olyan toppert szeretnék nektek bemutatni, melyeket még a tavaly szereztem be. Már akkor be is lettek fotózva, viszont egészen eddig nem kerültek posztolásra - valahogy mindig jött valami más.



Golden Rose Imression 08

Avagy a gyönyörű fehér és holo tollas topper. Még tavaly pillantottam meg Lexa csodás manikűrjét, akkor szerettem bele ebbe a fehér-holo párosba, olyannyira, hogy rögtön mentem is levadászni. Szerencsémre pont volt a boltban hasonló lakk a Golden Rose-tól, így nem is volt kérdéses, hogy jön velem haza. :)
Viszont amilyen lelkesen megvásároltam, olyan nagyon el is hanyagoltam. Igazából nem is tudok felidézni olyan manikűrt, amit hordtam volna ezzel a topperrel.
Igazából nagyon nincs mit mondanom erről a lakkról, a képek elég beszédesek. :) Amúgy egy réteget használtam belőle.

Alapok: Rapsodi 302, Leydi 773, Rapsodi 355, Rapsodi 302


Golden Rose Imression 08
Igazából róla sem tudok többet mondani, mint ami a képeken is látható: lila és kék tollas topper, egy rétegben is sok van belőle. Én nagyon szeretem (és még használtam is^^)

Mutató- és középső ujjamon két rétegben, gyűrűs- és kisujjamon egy rétegben látható, a két középső ujjamon a Rapsodi 302 szolgáltatta az alapot.

Itt Rapsodi alappal, gyűrűs ujjamon a lent bemutatott Enjoy lakk


Enjoy Color #04
Igazából fogalmam sincs, miért vettem meg. Vagyis hát van, a színei varázsoltak el. Viszont felkenve már csak akkor mutat jól, ha hasonló színű alapon van, mert a rossz minőségű glittereknek és/vagy átlátszó lakknak köszönhetően teljesen elszíneződött az alaplakk. Amúgy valami iszonyat büdi egy lakk és a száradási ideje sem gyors. Talán ezért nem is használom. Csak egyetlen egyszer volt rajtam, rögtön azután, hogy megvásároltam. Emlékeim szerint napokig hordtam, hibátlan manikűrt mostam le, szóval a tartósságával semmi gond.



Kinek melyik lakk tetszik a legjobban? Esetleg megvan valamelyik?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből