2015. október 9., péntek

Teszt | Barry M - Kiwi, Countess, Hologram

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben szeretném nektek bemutatni az augusztusi haulban bemutatott utolsó három lakkot. :)


Barry M 25 Kiwi

Nagyon szeretem a zöld színt, ez az árnyalat pedig az egyik kedvencem, így nagyon örültem, mikor megpillantottam. :) Azóta két manikűrben is láthattátok, a 31 napos kihívás zöld témájánál, illetve a 19. Manikűrvadász alkalmával.
Két réteggel már tökéletesen fed. Nagyon jól lehetett az ecsettel dolgozni, ami amúgy átlagos paraméterekkel rendelkezik.
Viszonylag gyorsan szárad és tartós is, én nagyon szerettem hordani. :)


Felső képen egy réteg, alsó képen két rétegben látható






Barry M 348 Countess
Ez a lakk szakasztott olyan, mint a Golden Rose Holiday 58-as árnyalata. A képeken is együtt látható a két lakk, két ujjamon egyiket, másik kettőn másikat használtam. Én akárhogy próbáltam felfedezni a különbségeket, nem tudtam. Talán csak egy annyit, hogy a Golden Rose első rétege jobban fed egy hangyányival.






Itt látszik leginkább, hogy ez valójában egy sötét lila lakk
 Természetes fényben, vaku nélkül:


Barry M 244 Hologram
Igazából az összes közül ez a legjelentéktelenebb lakk, szerintem. Használat előtt alaposan össze kell rázni, mert az összes hatszögletű glitter lemegy az aljára. Amúgy nagyon halászós lakk, ha nem pöttyögtetjük a glittereket, csak a szegényesen csillámos átlátszó alap marad. Szóval engem nem vett meg, még akkor sem ha a lakkban úszkáló holografikus ezüst csillámok amúgy nagyon szépek. Viszont az ezüst glitterek mellett átlátszóak is vannak. Nem tudom, ezek eredetileg voltak-e átlátszóak, vagy az átlátszó lakk hatására lett ilyen. Mindegy is.


Alapok: Saint Gill ColorShow 07, Natty 472, Natty 462, Rapsodi 336






Valakinek megvan a lakkok valamelyike? Mi a véleményetek a lakkokról és/vagy a márkáról?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből