2015. október 23., péntek

TAG | Kérdések Noémitől

Sziasztok!

Még szeptemberben Noémi díjat kapott tőlem, ennek keretein belül töltötte ki az általam feltett kérdéseket, majd jelölt meg engem is a sajátjainál. Sajnos hamarabb nem volt időm kitölteni a kérdéssort, az elmúlt hetekben elég sok volt itthon a meló. Ha nem egyetemen voltam, itthon takarítottam, aztán a Konyhafőnök alatt vacsiztunk és már dőltem is fáradtan az ágyba. De megérte! Gyönyörű a konyhánk, fürdőnk és előszobánk egyaránt! :)

De visszatérve a kérdéssorra, ha kíváncsiak vagytok a válaszaimra, kattintsatok a Tovább gombra.



☆ Mi a kedvenc ünneped? Miért?
A karácsony. Szeretem azt a hangulatot, a meleg téli estéket, finom illatokat, kivilágított várost, a karácsonyi zenéket. Ilyenkor az emberek is mosolygósabbak, emberibbek.
☆ Van hobbid/szenvedélyed? Mi és miért ez? Mióta?
Ugye ér a körömlakkozás is? :) Régebb még csomóztam, de már évek óta alig vetek egy-két csomót. A lakkozás viszont már 10 éves korom óta érdekel. Mindig nyálcsorgatva álltam az üzletek kirakata előtt és percekig álmodoztam, hogy milyen lakkokat vásárolnék meg. Aztán ha összekuporgattam rá a pénzt, megvettem egy-egy lakkot. Persze, használni nem nagyon lehetett, a suliban nem engedték, így csak szünetekben kenegettem. Aztán komolyabban középsuliban kezdtem lakkozni, azóta is élek eme szenvedélyemnek.
☆ Mi(k) a kedvenc étele(i)d?
A milánói. Egyszerűen imádom! De szeretem még a kolozsvári- és öltött káposztát is, a rántott krumplit, Édesanyám húslevesét jó kemény grízgaluskával (tudom, hogy pont akkor "nem jó", ha kemény, de most mit csináljak, ha én így szeretem? :D ), és idén kóstoltam először, de azóta is nagyon kedvelem a rakott tököt, sárgarépás krumplipürét és céklakrémlevest (érdekesség, hogy más formában egyáltalán nem szeretem a céklát, így viszont hatalmas kedvenc).
☆ Milyen állatot tartanál otthon legszívesebben, ha bármilyet lehetne?
Nyolc és fél évig voltak hörcsögeim, nagyon kedveltem őket. Ennek ellenére, ha tehetném, kiskutyát vagy cicát tartanék.
☆ Ha három jó tulajdonsággal kellene jellemezned magad mi lenne az a három? Olyan, amire büszke vagy. 
Lehet, hogy gáz, de csak kettő jut eszembe: segítőkész, őszinte.
☆ Ha bárki más lehetnél a világon, ki lennél?
Nem lennék más, viszont saját magamnak szeretnék több önbizalmat, kitartást és legalább egy fiútesót. :D
☆ Kedvenc színed?
A teal és smaragd, illetve ezek árnyalatai.
☆ Gyűjtesz valamit/valamiket?
Kiskoromban gyűjtöttem szalvétákat, majd képeslapokat és van néhány bélyegem is, de ma már egyiket sem gyűjtöm - már a körömlakkokat leszámítva.
☆ Milyen a kedvenc öltözéked? Miben érzed magadat a legjobban?
Kényelmes nadrág és blúz.
☆ Mi az a dolog, amiben úgy gondolod, hogy a legjobb vagy? Egy olyan dolog, amiben jobban teljesítesz, mint más dolgokban.
Nincs ilyen dolog. Éppen azért szoktam időnként mélypontra jutni, mert úgy érzem, semmiben sem vagyok a legjobb. Vannak dolgok, amiben jó vagyok, na de a legjobb... olyan nincs. Legalábbis így érzem én.

Köszönöm, hogy végig olvastátok! Noéminek pedig köszönöm a kérdéseket. :)

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből