2015. október 26., hétfő

ManiCute | Boldog szülinapot!

Sziasztok!

Ma van a ManiCute második születésnapja. Ha jól emlékszem, én csak az első három témát hagytam ki, a negyediknél csatlakoztam a csapathoz, azóta sem hagytam ki egy témát sem - még ha ezt pár hetes késéssel is posztoltam.




Akik régóta olvasnak, tudják már, mennyire oda vagyok a Me to You plüssökért (már nekem is van egy példányom^^). Pár hónapja mentettem le Raditól ezt a Me to You macis, cuki szülinapi manikűrt, így nem is volt kérdés a számomra, hogy ezen alkalomból milyen manikűrrel fogok készülni. 








A francia alaphoz egy régi-régi Essence lakkot használtam, a végeket pedig a kedvenc piros lakkommal, az Avon Gel Finish Candy Apple árnyalatával készítettem el. Nem lett szabályos a mosolyvonalam, mert a lakk ecsetét használtam és két nem pepecskedtem vele, két mozdulatból ahogy sikerült, úgy maradt. :D
A mintákat az egyik kedvenc technikámmal a transzfer-technikával készítettem. Még mindig nem tökéletes (sajnos a tortásnál nagyon be is bubisodott a fedőlakk, ahogy a kövek mentén is :( ), de nekem nagyon tetszett. Csoporttársaimnak is ma nagyon tetszett, aztán véletlenül elszóltam magam, hogy kézzel készítettem, nem matrica. Az egyik legnagyobb elismerés a részükről, hogy alig akarták elhinni. :)


Nem tudom pontosan, ez alatt a két év alatt hány témát készítettünk el, de nagyon remélem, hogy még sok szülinapot és rengeteg téát megél ez a kis kezdeményezés, melyet annak idején Timi hívott életre.

Boldog szülinapot, ManiCute!


"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből