2015. október 8., csütörtök

31DC2015 | Day29,30,31 - Inspired by: supernatural, tutorial, honor nail

Sziasztok!

Itt hozom a múlt hónapban teljesített 31 napos kihívás utolsó három manikűrjét! :)


Day29 - Inspired by the supernatural

Nem is tudom eldönteni, hogy a galaxis témát utálom-e jobban, vagy ezt. Mindegy is, elkészítettem, lefényképeztem, aztán letöröltem. Túl vagyok rajta, ez a lényeg.
Hasonló manit készített Manna is, az valahogy jobban mutat, talán én is így kellett volna elkészítsem. :D
Használt lakkok: Safari 05 (francia alap), Rapsodi 332 (szürke), Rapsodi 355 (fekete).


Day30 - Inspired by a tutorial
Mikor kéne, valahogy sosem jut eszembe egy olyan oldal sem, ahol tutorialokat lehet nézni. Régóta nem nézegetem őket, én inkább az a fajta vagyok, aki lementi a képet, ha megtetszik, aztán saját maga elgondolása szerint készíti el. Mikor posztolás előtt rákeresek, akkor derül ki általában, hogy ahhoz történetesen tutorial is készült. Van, amikor tiszta kíváncsiságból végignézem, hogy ott hogyan készült, aztán megállapítom, hogy én mit csináltam másképp. :)
Igazából most sem néztem tutorialt, csak emlékeztem, hogy Christabell ehhez a manikűrjéhez biztosan készített. Szóval a videót még nem láttam, de itt megtekinthető. ^^
Használt lakkok: Avon Sweet Sherbet, franken fehér, Golden Rose Jolly Jewels 103.


Day31 - Inspired by honor nails you ♥
Nem volt túl sok olyan mani, ami megérintett volna. ne értsetek félre, nem azt mondom, hogy nem születtek csodás alkotások. Valószínűleg ismét kiégés-közeli állapotokba kezdek kerülni, akkor szokott megtörténni, hogy az új manikűrök, amiket másoknál látok nem igazán mozgatnak meg. Végül a néhány lementett mani közül Alondra narancssárga témára készült alkotására esett a választásom.
Használt lakkok: AVON Sweet Sherbet, Moyra Holographic 251 + BPS szegecsek, fehér akril.



Hogy tetszenek az utolsó adag manikűrjei? Kinek melyik a kedvenc?

Az előző évek manikűrjei:



Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből