2015. október 2., péntek

31DC2015 | Day23,24,25 - Inspired by: movie, book, fashion

Sziasztok!

Újabb manikűröket szeretnék nektek bemutatni a szeptemberben futó 31 napos kihívás keretén belül elkészített alkotásaim közül.



Day23 - Inspired by movie

Én erre a témára általában nem mozis filmet, hanem sorozatot szoktam hozni, mert inkább azok terén mozgok otthonosan, Ezúttal viszont nem egy konkrét sorozatot hoztam, hanem úgy a bűnügyieket anblokk, én ugyanis azokat szeretem a legjobban. Inspiráció innen és innen.
Nem tudom, mennyire látszik, de a mutatóujjamon ujjlenyomatot próbáltam kreálni. ^^
Használt lakkok: Rapsodi 355 (fekete), AVON Grey Cement (szürke), Essence Redvolution (piros), Umbrella (sárga) + fehér és fekete akril.


Day24 - Inspired by book
Mikor a mani készült, éppen ezt a könyvet fejeztem be. A pár soros véleményemet róla itt olvashatjátok el, én mindenkinek ajánlom!
A színek is ehhez mérten vannak jelen: fehér-üresség, félelem, a főszereplő csupa negatívummal viseltet iránta, vörös-Beatrice, szerelem, düh, kék-Silvia.
Használt lakkok: Golden Rose Holiday 70 (fehér homoklakk), Golden Rose Holiday 61 (kék homoklakk), Golden Rose Holiday 64 (piros homoklakk), Leydi 773 (piros), ANNY Save the last dance (bordó) Sajnos arra már nem emlékszem, hogy a sötét rózsaszín csíkhoz milyen lakkokat kevertem össze. :(



Day25 - Inspired by fashion
Ide is nagyon sok ötletem volt, több olyan is, ami már évek óta vár megvalósításra. Végül mégsem ezek közül választottam. A löketet ez adta. A ruha egy David Koma darab - már az én tudomásom szerint, mérget azért nem vennék rá.
Használt lakkok: Rapsodi 355 (fekete), Charm Limit 11 (teal)


Kinek melyik a kedvence ebből a háromból? :)

Az előző évek manikűrjei:



Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből