2015. szeptember 10., csütörtök

Teszt | ANNY 405,70 Something blue & 453 Kiss the winner

Sziasztok!

Ma a júliusi 31 napos kihívásnak köszönhetően nyert csomagocskámból szeretnék nektek két lakkot bemutatni. Ezek pedig nem mások, mint az ANNY Something blue és Kiss the winner árnyalatai. Mindkettővel láthattatok már manikűrt a blogon, ebben e bejegyzésben.


ANNY 405,70 Something blue

Már van egy szinte ugyanilyen pasztell kék lakkom, így ez a lakk nem igazán spanolt fel először. Aztán a használat közben sem. Persze, jó, hogy van még egy,ráadásul ő, a Rimmel kék lakkal ellentétben tényleg krém finisű.
Nekem tetszik a csomagolása, szögletes, így könnye(bbe)n tárolható. Én az ecsetet átlagosnak mondanám. Három réteg volt szükséges a tökéletes fedéshez, átlagosan szárad és tartós. Legalábbis fedőlakkal én napokig viseltem.






ANNY 453 Kiss the winner
Annak ellenére, hogy már van néhány arany árnyalatom, ennek is nagyon örültem, mert picivel másabb a többinél. Talán leginkább az Essence Go Bold! pezsgő lakkjához hasonlít. Ha nem felejtem el, majd készítek egy összehasonlító képet is, felkenve egymás mellé a két lakkot.
Amúgy jól lehet vele dolgozni, két rétegben már jól fed, száradási ideje átlagos. Én a tartósságával is meg vagyok elégedve. Nem vennék rá méret, de nekem úgy tűnik, minha apró ezüst mikrocsillámok is lennének a lakkban.




Megvan a két lakk közül valamelyik? Esetleg másik a márkától? Mi a véleményetek róla?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből