2015. szeptember 2., szerda

NOTD | Néhány cellux-szal készített mani

Sziasztok!

Ha van olyan technika, amit szívből utálok, akkor az bizonyára a cellux. Nem vagyok egy türelmes ember, viszont a ragasztó-/díszítőszalaggal készített manik nagy része ezt követeli meg. Számomra túl pepecselősek, s ami még rosszabb, hogy folyton felveszik az alsó réteget, hiába hagyom kopogósra száradni és/vagy használok fedőlakkot. Szóval ha valahogyan rá is veszem magamat a technikára, két napos feladat a mani elkészítése: első nap megfestem az alapot, második nap rákerül a ragasztószalag és a második réteg. Így készültek az elmúlt hónapokban az alábbi manikűrök is.



1. Alapnak az Anny I'm in heaven lakkja szolgált, erre került a Golden Rose Holiday 61 és a barack szegecs.


2. Alapnak a Moyra Holographic 253-at használtam, erre került rá a CR fekete repedezős lakk.


3. Ennek a színkombináció tetszik a legjobban. Sőt, igazából teljesen oda vagyok érte! A világoszöld általam kevert lakk, a sötétzöld a pár hónapja újravásárolt Rapsodi 350, míg a homoklakk a Rimmel Total Eclipse fekete-smaragd csillámos lakkja.

Mint említettem, az ilyen manik nálam kétnapos melók. Ilyen körülmázolt körmökkel aludtam, miközben készült:





Ti hogy álltok ezzel a technikával? Melyik mani jött be? Nálam az utolsó a kedvenc.

Nézzétek meg a többiek alkotását is:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből