2015. szeptember 13., vasárnap

NOTD | Budapesti virágos

Sziasztok!

Tudom, nem siettem el, hogy a június közepén a budapesti kirándulás alkalmával viselt manikűrömet bemutassam nektek. Tényleg elnézést, hogy csak ilyen későre posztolom, de egyszerűen mindig volt valami más, amit hamar be kellett mutatni.


Maga a manikűr úgy körülbelül 30-45 perc alatt készült el, közvetlenül azelőtt, hogy indulni kellett volna az állomásra. Persze, jellemző, hogy mindent utolsó vagy utolsó utáni pillanatra hagyok. ^^ Az ötletet Radi manikűrje adta, egyszerűen beleszerettem (ahogy nagyon sok másik alkotásába is).

A mintás körmeimen az alapot az AVON Sweet Pea Dream lakkot használtam alapnak, erre jöttek a Classics Glamour 129-es a virágok, majd fehér és fekete akrillal a többi díszítés. A többi körmömet a Golen Rose Holiday 57-es árnyalatával kentem be. Ezt a homoklakkot még gyorsan bele is csúsztatta a bőröndbe, hogy hogyha a virágos körmöm pattogni kezd vagy hasonló hibája lesz, csak simán ráfesthessek a homoklakkal. Aztán nem egészen két nap múlva kiderült, hogy inkább a többi körmömnek lesz szüksége szépésgtapaszra, ugyanis a homoklakk cefetül pattogni kezdett. Már az első este úgy értem haza, hogy három ujjamon megindult a festék le. Így minden reggel azzal kezdődött a számomra, hogy az előző nap lepattogott részt újrafestettem. Szerencsére a homoklakkok egyik legjobb tulajdonsága, hogy ezt meg lehet tenni anélkül, hogy feltűnő legyen. :)





Hogy tetszik a manikűr?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből