2015. szeptember 28., hétfő

Manikűrvadász | 20. forduló - Saját manikűröm

Sziasztok!

Ebben a fordulóban Niki volt a társzervezőm. Az ő jóvoltából Elíztől kellett vadásznom. Én ennek nagyon örültem, mert Elíz már kétszer is vadászott tőlem. (A 3. és 4. fordulókban, a manikűrjeit itt és itt tekinthetitek meg.)

Szokásomhoz híven, egészen a kezdetek kezdetéig néztem át a blogját és mentettem le egy csomó manit. Végül ezt a manikűr készítettem el.


Teljes mértékben nem vagyok megelégedve a manikűrrel. Elíznél a csillámos fedőlakkos körmei tetszenek a legjobban. A sajátomnál meg az a legkevésbé. :(  Mivel nekem nincs meg a nála használt topper, többféléből "állítottam össze" az enyémet: Golden Rose Jolly Jewels 120-as egy rétegére jött még néhány kihalászott glitter a Golden Rose Jolly Jewels 119 (kék) és Golden Rose Jolly Jewels 103 (rózsaszínes-óarany). A nude alap a Rimmel Rain Rain Go Away lakkja olt, még a régi kiadásból, a magenta a B.O 75-ös, míg a lilás homoklakk az AVON Mineral Crush Agate árnyalata (ami pozitív csalódást okozott abból a szempontból, hogy egészen jól bírta magát, pedig lelkiekben felkészültem rá még a mani elkészítése előtt, hogy legfeljebb két nap elteltével kénytelen leszek lemosni a pattogás miatt).



Az eredetivel együtt:

A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből