2015. szeptember 3., csütörtök

HAUL | Júliusi-augusztusi szerzeményeim

Sziasztok!

Az elmúlt két hónapban - de főleg augusztusban - igazán sok minden került a birtokomban. Nem mintha olyan sokat költekeztem volna, mert amúgy két lakk, színes kövek és egy lemosót leszámítva nem vásároltam, viszont pár hete az a meglepetés ért, hogy én nyertem az OMD kihívás európai részét. Már megszoktam, hogy én nem nyerek játékokban, ezért eleve végig sem néztem a nyereményeket, mert hát mindek fájdítsam a szívem, meg amúgy sem azért csináltam végig a kihívást. Szóval tényleg meglepett és mérhetetlen örömmel töltött el, mikor írt Brigit, hogy enyém a nyeremény. :) No de szépen sorjában!


Júliusban volt a névnapom, ennek alkalmából ajándékoztam meg magam ezzel a szettel. Aztán ahogy hazaértem, ismét Hamupipőkét játszottam, hogy szétválogassam őket. ^^ Azóta vásároltam még két kis fiolányi követ, azok nem lettel befotózva. Egyik háromszögű smaragd kövecskékkel, másik csepp alakú narancssárgákkal van tele.




Mindegyik kövecske szép, de kedvencem a királykék és a sötét lila (a fenti képen alsó sor, balról az első és a második).



Már nagyon kifogyóban voltam az átlátszó lakkból, viszont akárhányszor mentem, nem találtam a megszokott Rapsodi lakkomat. Így mikor a kínaiban megvásároltam a fenti kövecskéket, ez a noname (de tényleg, még szöveg sincs rajta, csupán az árcédula) átlátszó került a kosaramba. Nem bántam meg, mert gyönyörű fényes manikűrök születnek, ráadásul tényleg gyorsan szárad. Ha még kínai fele járok, és lesz belőle, tuti betárazok még egy üveggel. 
A lakklemosóból is kifogyóban voltam. Ez amúgy a kedvencem, mindig ilyet veszek, ha éppen van az 1 Eurósban. Vagy ha nem ezt, akkor a rózsaszín Esztert, ha az sincs, akkor jön a hasonló, csak picit sötétebb csomagolású Iris. Nálam ők váltak be. Ezt a kék Esztert a nagyon kellemes illata miatt is szeretem, emellett pedig tényleg lehozza a festéket, anélkül, hogy a fél üveggel rá kéne tennem a vattára.
A kék lakk már impulzusvásárlás volt, betévedtem a kínaiba, és valahogy a kosaramban kötött ki. ^^
A kék lakk: Saint Gill Color Show 07
 Mint a bevezetőben említettem, nyereményem is érkezett. Meglepően gyorsan (legalábbis számomra). Kedden kaptam e-mailt (franciául, így nem sokat értettem belőle), hogy feltették a csomagot, pénteken már várt is a cédula, hogy mehetek utána. Igaz, épp hatalmas vihar volt, ki is fogtam a tetőfokát, de nem bántam meg. :D

Édesanyám nem bírta ki, rögtön ki is festette a körmeit az egyik új lakkal. ^^





A lakkoknak különösen örültem, mert sem ANNY, se Barry M lakk nem volt még előtte a készletemben.
ANNY Save the last dance, ANNY I'm in heaven

ANNY Something blue, ANNY Kiss the winner (mennyire találó név!^^)

Barry M Kiwi, Barry M Countess, Barry M Hologram
A lakkok egy részét már használtam is. A Barry M Kiwi nagy kedvenc lett. A Countess viszont olyan, mint a Golden Rose Holiday ikonikus 58-asa, ami ugyebár már megvan. De nem gond, majd kitalálom, mi lesz velük. :)

Lassan jövök tesztekkel is! :) Esetleg van olyan, amire kíváncsi(bb)ak vagytok?

Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből