2015. szeptember 15., kedd

31DC2015 | Day9-12: rainbow, gradient, polka dots, stripes

Sziasztok!

Ma egy újabb adagot gyűjtöttem össze a számotokra a 31 napos kihívásból. :) Vegyük is őket szépen sorjában.



Day9 - Rainbow
Általában szeretem a szivárványt meg a szivárványos manikűröket. Most viszont nem igazán volt kedvem hozzájuk. Végül ez a manikűr született meg.
Használt lakkok: ANNY Save the last dance (bogyószín), Leydi 773 (piros), Rapsodi 305 (narancssárga), Umbrella (sárga & zöld), Rapsodi 339 (kék), Rapsodi 334 (lila), CR fekete repedező




Day10 - Gradient
Az ötletet Kristin hasonló manikűrje adta. Használt lakkok: Rapsodi 309 (rózsaszín), Golden Rose Holiday 52 (rózsaszín homoklakk), Butterfly 149 (lila), AVON Agate (lila homoklakk)


Day11 - Polka dots
Régebb nagyon szerettem a pöttyös manikűröket. Most már kevésbé, nem is tudom, mi lehet ennek az oka. mindenesetre, most jól jött ez a kihívás, hogy készítsek egy újabb pöttyös manit.
Használt lakkok: franken (barack), Butterfly 149 (lila), CR Greentea (zöld)


Day12 - Stipes
Kicsit tanácstalan voltam erre a témára. Nem szerettem volna túl bonyolult manikűrt, mert szorít az idő, így nem is terveztem pár óránál tovább hordani. Végül elővettem találomra egy lakkot (AVON Coral reef), aztán egy hozzá illő csillámos lakkot (Farmasi Shimmer nr. 209). Lefestettem az alapot, majd rá fekete akrillal a csíkokat, aztán néhányat kitöltöttem a csillámos lakkal. Fedőlakk rá és készen is volt. :)


Nektek hogy tetszenek a manikűrök?

Előző évek manikűrjei:



Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből