2015. szeptember 9., szerda

31DC2015 | Day5,7,8,20 - blue, black&white, metalic, water marble

Sziasztok!

Ma újabb négy manikűrt szeretnék nektek bemutatni az idei 31 napos kihívásomból. :)



Day5 - Blue
Lolli manikűrjét azóta szerettem volna újraalkotni, mióta kikerült a blogra, ám mikor Manikűrvadászon a 16. fordulóban tőle alkottam, végül egy másik manikűr készült el. Most viszont újra elővettem a manit, s ezúttal el is készítettem, az ANNY Something blue, Golden Rose Galaxy 23 lakkok, valamit fehér akril segítségével.




Day7 - Black&white
Sok fejfájást okozott, hogy milyen mintát készítsek. Végül ez lett belőle. :) Én teljes mértékben meg voltam vele elégedve. :D Amúgy csak a Rapsodi 355-ös feketéjét használtam, a fehér akrillal van festve, illetve fehér alapon a fekete díszítés is akril.


Day8 - Metallic
Elég sűrű és zűrös hetem volt a múlt héten, szóval egyszerű lakkozást készítettem. Ehhez használtam fel az ANNY Kiss the winner lakkját, fekete akrillal került rá minimális díszítés. Csodák csodájára a jobb kezemre is szép minta került, bár nem pont ugyanaz, mint ezeken a bal kezes képeken. Én nagyon szerettem hordani, talán pont azért, mert olyan kis egyszerű volt, viszont az arany csillogása miatt mégsem... :)


Day20 - water marble
Tudom, tudom, ugrottam egyet. Igen. A magyarázat egyszerű, Timi technikás kihívásában mára van időzítve. Én meg túl béna vagyok ehhez a technikához, ráadásul nem is szeretem, ahhoz, hogy kétszer is elkészítsem. Eleinte azt hittem, azért nem tudok ehhez a technikához nyúlni, mert olcsó lakkjaim vannak. Azóta vannak drágábbak is, a végeredmény ugyanaz. Egyszerűen nekem nem terül el a vízen olyan szépen, mint a videókban...-.- Meg aztán magát a technika végeredményét sem tartom olyan különlegesen szépnek, hogy mérgelődjek a sikertelenség miatt. Van egy csomó technika, ami jobban tetszik, ráadásul sokkal szebb manikűröket készítek vele. Ezt meg egy évben egyszer a 31 napos kihívás alatt elszenvedem, és kész. (Vagy kibliccelem dry-marble technikával, mint tavaly.^^)
A szerencsétlenül járt lakkok az ANNY Kiss the winner és Save the last dance voltak.

Ha kíváncsiak vagytok az előző évek 31 napos kihívására készített manijaira:



A többiek water marble technikával készült manija:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből