2015. szeptember 6., vasárnap

31DC2015 | Day1-4: red, orange, yellow, green

Sziasztok!

Idén, immár negyedik alkalommal vágok bele a kihívásba. Ez volt az első kihívás, amiben részt vettem, sőt, annak idején, még 2011 őszén ez indított el a körmözés útján. Ha minden más kihívással fel is hagynék, ezt az egyet nem mulasztanám el. Istagramon minden nap posztolok majd, ide viszont valószínűleg 3-5-ös csokrokba gyűjtve fogom megosztani veletek az alkotásokat. Általában minden évben előre dolgozok, így történt ez most is, a pirosat még nyár elején, a többit most, augusztusban készítettem, viseltem.


Day1 - Red

A nyáron, az Avon Fire Crackle tesztelése során viseltem. Nem voltam megelégedve a mintával (amihez az ihletet amúgy Yagala manija adta), de azért nem volt olyan vészes sem, pár napig viseltem.



Day2 - Orange
Ezt a manit még Radinál láttam. Terveztem, hogy nyáron elkészítem, hisz a vibráló színeivel pont ilyen alkalmakkor a legtökéletesebb. Végül augusztus közepén sikerült is. Négy-öt napig hordtam, azt hiszem, de imádtam minden pillanatát. Egyszerűen csoda ez a színkavalkád!
Használt lakkok: Rapsodi 319 (narancssárga), Umbrella (sárga), Rapsodi 311 (pink), Rapsodi 339 (kék), Avon Coral Reef (korall) + fehér és fekete akril.
Figyelem, sok kép következik! :)









Day3 - Yellow
Először egy teljesen másik manikűrt akartam készíteni, aztán mire eszembe jutott, hogy mást terveztem, már szinte teljesen készen volt ez. Szóval végül ez maradt, a másikat meg átprogramoztam a geometria témára.^^ Amúgy nagyon hasonló manikat Ciiska is készített már. Az ő színkombinációival valahogy jobban meg vagyok elégedve... nekem sehogy sem fekszik ez a sárga... Amúgy alapnak a Rimmel Lemon Drop lakkot használtam, az élénkebb pedig az Ingrid Cosmetics 244, a pöttyök a Rapsodi 329 bogyószínűjével készültek.


Day4 - Green
Ennél a manikűrnél a nyeremény Barry M lakkjaimat használtam fel (Kiwi, Countess, Hologram). Amúgy a kép csalóka, mert ez a zöld igazából jóval zöldebb, s bár picikét még idegenkedek tőle a körmeimen, mégis imádom. Nem hiába, a zöld a kedvenc színem.^^



Talán itt a legszínhűbb a kép.
Hogy tetszettek a manik? Melyik a kedvencetek? Nálam a narancssárga még mindig mindent visz. :)

Ha kíváncsiak vagytok az előző évek manijaira:



Szép napot!
Bella
"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből