2015. augusztus 19., szerda

OMD2015 | Day14,23 - fish, under the sea

Sziasztok!

Ma hozom az Oh Mon Dieu kihívásra készült utolsó két manikűrt. Őket egyúttal Angel nyári kihívására is szántam.

Mindkét manikűrt Radi D. alkotása alapján készítettem (egyik, másik). Egyszerűen imádom a nő munkásságát, jelenleg is olyan manikűrt viselek, melyet tőle néztem el. :3



Day14 - Fish
Nem voltam maradéktalanul megelégedve a manival, ismét úgy jártam a matrica készítésével, mint a katicáknál, a lakkozás és a színátmenet is alig akart csak összejönni, ráadásul az is látszik, hogy három éve nem készítettem pálmafát. De összességében nem lett olyan rossz.
A manikűr elkészítéséhez a Rimmel Lemon Drop és a Charm Limit 11-es lakkokat használtam.


Kétnapos mani, bocsi, előbb nem tudtam lefotózni a bal kezemet.

Day23 - Under the sea
Aki ismer, az tudja, nem szeretem félbehagyni, feladni a dolgokat. Így az előző halas és a katicás sikertelenség is arra sarkallt, újra nekifussak ennek a saját kezű matrica készítésének. Mivel nem volt színes akrilom, az ősrégi temperáimhoz folyamodtam, jelentem, ugyanolyan szépen tudtam velük is dolgozni! Csak egy fehér akril alap volt szükséges, de nemsokára úgyis jövök a leírással. :)
A jobb kezemre aplikáltam fel először őket, a cápa és a sárga halacska még úgy, teljes egészében lett felrakva, körülvágás nélkül. Így neccesebb, el is csúszik, viszont ők adták leginkább azt a hatást, mintha zselés manikűröm lenne. A többi mintát már körülvágtam, de ezek is csak nagyon közelről vevődtek észre, és csak az avatott szemek számára. ^^ (Én pl láttam a körvonalat, de sokan nem vették észre, aztán csodálkoztak, hogy mégis hogy tudtam így felfesteni^^)


















Annyira szerettem viselni! 5 napig volt rajtam, utána is sajgó szívvel mostam le, viszont készülnöm kellett több kihívásra is, így muszáj volt. :( A kék lakk amúgy a Golden Rose Jolly Jewels 11-es árnyalata.

A figurákról a képes tutorial itt elérhető.

A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből