2015. augusztus 12., szerda

NOTD | Tengerész manik

Sziasztok!

Ma Angel kihívására készített két tengerész manikűrt szeretném nektek bemutatni. Nagyon szeretem az ilyen témájú manikűröket, eddig mégis alig készültek. nagyon sok manikűrt kinéztem magamnak, idő hiányában viszont csak ez a kettő készült el.




Még nyár elején ígértem meg Ciiskának, hogy a két Avon lakk felhasználásával készítek majd tengerészes manikűrt. Az Avon Fire Crackle, Marine Blue, az Essence Wild White Ways, illetve egy farmasi franken arannyal alkottam újra ezt a régóta tervezgetett manikűrt.




Csak kb. másfél-két napig hordtam, mert első reggel, mikor felébredtem, ilyen kis fehér pacák jelentek meg a lakkozáson. Nem tudom, miért lehetett. :(

Ezt a manikűrt nagyon szerettem hordani, annak ellenére is, hogy alapjáraton nem kifejezetten rajongok az ennyire sötét manikűrökért. Alapnak a Rapsodi 355 feketéjét használtam. A középső ujjamon erre jött egy réteg a Miss Sporty Crush on You 062-es homoklakkja került. A vasmacskákat akrillal festettem meg.





A többiek alkotása:

"Ha alkotsz, akkor nem leszel átlagos. Nem számít, hogy mit, műtárgyat vagy egy pár zoknit. Csak újat alkotni, ennyi az egész, és az te vagy a nagyvilágban. Nézheted, hallhatod, vagy olvasva vagy érezve, de elárul valamit rólad, így több leszel másoknál. " P.S. I love you c. filmből